Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un apartament din Brăila a întrecut garsoniera din Cluj! Suma imensă pe care trebuie s-o scoți din buzunar ca să-l cumperi: ”Nici Iisus nu s-ar fi născut în grajdul ăsta”

Un apartament din Brăila a întrecut garsoniera din Cluj! Suma imensă pe care trebuie s-o scoți din buzunar ca să-l cumperi: ”Nici Iisus nu s-ar fi născut în grajdul ăsta”

GALERIE FOTO (3)

Un apartament din Brăila a întrecut garsoniera din Cluj! Suma imensă pe care trebuie s-o scoți din buzunar ca să-l cumperi: ”Nici Iisus nu s-ar fi născut în grajdul ăsta”. După celebra garsonieră cu toaleta in bucătarie scoasă spre închiriere in Cluj, pe rețelele de socializare a apărut un apartament cu două camere din Brăila care a devenit viral cât ai clipi.

Cât costă apartamentul

Un anunț de vânzare a apartamentului a fost postat pe pagina de Facebook a imobiliarelor din zonă, de către o agenție din oraș. Locuința din Brăila se află într-o stare cu adevărat groaznică, iar utilizatorii care au văzut cum arată, au rămas șocați de prețul de vânzare. Mobilierul este foarte vechi, mucegaiul de pe pereți este vizibil cu ochiul liber, iar ușile stau să cadă.

Anunțul a fost postat joi, 28 iulie, de către o agenție imobiliară din municipiul Brăila care a pus la vânzare un apartament cu două camere, situat în piața Pistruiatu. Locuința  este dotată cu balcon, fiind și plasată la parterul unui bloc construit în perioada comunistă. Imaginile au devenit virale pe internet, unde oamenii au rămas șocați de ceea ce văd. Asta pentru că mulți sunt cei care consideră că prețeul este unul imens pentru apartamentul pus la vânzare.

Comentariile făcute de internauții

Internauții s-au apmuzat copios pe seama apartamentului, devenit repede viral pe interne. „De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preș: 29.900 Euro”, a fost anunțul de pe Facebook.

Internauții nu au rămas indiferenți când au văzut postarea, astfel că anunțul a făcut peste 1.600 de distribuiri și 5.000 de comentarii, la scurt timp după ce a fost postat. În timp ce unele persoane au făcut haz de necaz, altele au scos în evidență faptul că apartamentul este scos dintr-un film de groază. Iată câteva din comentariile internauților:

Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!/ Și când intri in duș dar și când ieși tot murdar ești./ Găinile unde sunt?/ Mai e valabil anunțul ? Ma interesează pentru soacră-mea ca tot vrea la oraș!/ Dau un scuter la schimb, nu bate, nu troncane./ Aici se va filma The conjuring 4?/ Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!/ Îți vine să pui gazon în camere, nu parchet../ Aerul ăla condiţionat nu dă aer, dă holeră, tifos, scabie etc./ Propun sa se filmeze următorul sezon Survivor aici!/ Poți să trăiești singur și mereu te vei simți acompaniat”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro