Redactia.ro
Home » Știri » Un apropiat al Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare, a povestit ce s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte de tragedie

Un apropiat al Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare, a povestit ce s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte de tragedie

Moartea Adelei, polițista în vârstă de 25 de ani, care s-a sinucis în gara din Strehaia, a cutremurat țara noastră. Tânăra suferea de depresie, iar ultimul an din viața sa a fost foarte dificil. Apropiații săi au încercat să o ajute să treacă peste această perioadă întunecată, dar eforturile lor nu au dat roade. Cu 3 săptămâni înainte să-și i-a viața, situația devenise de nesuportat pentru ea.

Un apropiat al Adelei, polițista care s-a sinucis cu arma din dotare, a povestit ce s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte de tragedie

Adela și partenerul său, Sorin, erau căsătoriți de un an și patru luni. Viața lor de cuplu era una liniștită, iar fotografiile postate adesea de aceasta în mediul online dovedesc că se bucura de dragoste și înțelegere.

Înainte să-și i-a viața, tânăra i-a trimis un mesaj plin de durere soțului său, în care i-a cerut s-o ierte pentru ce urma să facă. Bărbatul a încercat să i-a legătura cu ea, apoi l-a sunat pe șeful acesteia, pe care l-a rugat să verifice dacă s-a întâmplat ceva. A fost descoperită în baia gării din Strehaia, unde și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare. Echipajele medicale au ajuns la locul tragediei în cel mai scurt timp și au încercat să o salveze, dar inima ei a cedat în drum spre spital.

Un apropiat al Adelei a povestit că polițista se lupta de mai mult timp cu depresia. Suferea nespus, iar apropiații făceau tot posibilul să o ajute. Soțul său a insistat să ceară îndrumarea unui specialist, dar tânăra parcă nici n-a vrut să audă. Ultimele trei săptămâni au fost critice pentru ea, deoarece se simțea mai rău ca niciodată, iar gândurile nu-i dădeau pace.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea și a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap). În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a povestit un apropiat al tinerei polițiste, pentru Observator.

Familia și prietenii au încercat s-o salveze pe Adela

Din relatările apropiaților Adelei a reieșit faptul că toți știau despre starea acesteia. Depresia îi întunecase gândurile, iar semnele erau vizibile asupra corpului său. Toți au încercat să discute cu ea și să o împiedice să recurgă la un gest teribil, dar eforturile lor nu au dat rezultate. Tânăra suferea nespus și în cele din urmă nu a mai suportat apăsarea aceasta.

„Adela suferea de depresie. Și noi prietenii, și familia am tot discutat cu ea. Se simțea cu adevărat bolnavă și simțea durerea asta în tot corpul. Era un om bun, însă măcinat. Nu a putut să vadă nimeni durerea din spatele zâmbetului ei”, a povestit o prietenă de-a Adelei pentru Gândul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: