Redactia.ro
Home » Monden » Un artist apreciat de români în perioada comunismului este de negăsit de 8 ani. A fost dat dispărut în S.U.A, iar sora lui face un apel disperat

Un artist apreciat de români în perioada comunismului este de negăsit de 8 ani. A fost dat dispărut în S.U.A, iar sora lui face un apel disperat

GALERIE FOTO (2) masina politie

O soră își caută cu disperare fratele, un artist cunoscut, care a susținut concerte în România înainte de Revoluție. Se spune că acesta a încercat să emigreze în Statele Unite ale Americii, traversând Iugoslavia. Cu toate că au avut o comunicare regulată timp de opt ani, și a promis că se va întoarce acasă pentru a-și vizita familia, nimeni nu mai știe nimic de el. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Artist apreciat de români în perioada comunismului, dat dispărut în Statele Unite ale Americii

Visul american al unui artist celebru a devenit un coșmar. Sora sa lucrează acum mai mult decât un detectiv, căutându-și asiduu fratele dispărut. De altfel, în joc s-ar afla și o sumă fabuloasă de bani pe care sora acestuia este dispusă să o ofere drept recompensă persoanei care o va aduce la fratele ei.

Daniela susține că nu l-a văzut pe fratele ei de 8 de ani. Marian Opreanu, un celebru artist din București, a traversat momente dificile pentru a ajunge în Statele Unite ale Americii, crezând că acolo își va găsi succesul și va avea o viață lipsită de griji, dar lucrurile au luat o turnură periculoasă.

„Marian Opreanu, cânta la Hotel Park în Capitală, acolo a obținut un contract în Iugoslavia. Pe vremea lui Ceaușescu a fugit în Iugoslavia, apoi a mers în Italia și apoi în America. I-a mers bine o perioadă, ne scria, ne trimitea pachete. În 1990 trebuia să meargă părinții în America, dar nu a aprobat statul român, și a decis să vină el în țară. Când s-a hotărât la aeroport l-a bătut cineva, apoi a făcut o depresie care s-a transformat în schizofrenie. Ne-a scris de la un băiat din Olanda care cântă cu el, i-a confirmat. Ar fi internat în spital în New Jersey. Nu mai știm nimic de el de 8 ani de zile. El are 60 de ani acum.”, a declarat sora artistului, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sora artistului este dispusă să ofere o recomensă financiară persoanelor care îi oferă informații despre fratele dispărut

Sora celebrului cântăreț, dat dispărut în America, trăiește o disperare profundă, neavând nicio veste de la fratele ei timp de peste opt ani. Ea oferă o recompensă considerabilă pentru oricine poate oferi informații despre unicul ei frate.

„Ambasada din America ne-a zis să îl dăm dispărut la poliție. L-am dat, dar deocamdată niciun răspuns. Am așteptat să ne scrie, să ne sune, acum șase luni l-am dat dispărut. Mai am doar mama în viața, tata a murit acum 3 ani de zile, trebuia să facem și succesiunea, dar fără el nu putem face nimic. Urmă să vină în țară și fix pe aeroport l-a bătut cineva.”, a declarat sora artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: