Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Un bărbat din Bârlad și-a lăsat bicicleta în fața magazinului pentru câteva clipe. La ieșire, a chemat imediat Poliția. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Un bărbat din Bârlad și-a lăsat bicicleta în fața magazinului pentru câteva clipe. La ieșire, a chemat imediat Poliția. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Un bărbat din Bârlad a avut parte de o pățanie în toată regula după ce a făcut un scurt drum prin oraș, în plină zi. A ajuns chiar să ceară ajutorul Poliției.

O zi care începuse ca oricare alta a unui bărbat din Bârlad s-a încheiat cu declarații la poliție. Intrase pentru câteva clipe într-un magazin, cât să întrebe ceva pe proprietar, dar la ieșire a constatat că ceva nu este în ordine.

Un bărbat din Bârlad și-a lăsat bicicleta în fața magazinului pentru câteva clipe. La ieșire, a chemat imediat Poliția

S-a întâmplat chiar pe 18 ianuarie, ora 09:58, pe strada Ana Ipătescu nr.14 din Bârlad. Un bărbat a intrat într-un magazin din zonă pentru câteva clipe pentru a-l întreba ceva scurt pe proprietar. Și-a lăsat bicicleta lângă intrare, dar când a ieșit, a rămas fără cuvinte. Fără să stea pe gânduri, a chemat Poliția.

Pe camerele de supraveghere, se vede cum un grup format din 5 tineri trec prin zonă. Se pare că aceștia ar fi din comuna Perieni, din informațiile publicației Vremea Nouă.

Cel mai probabil, elevii au fugit de la ore, la școală. Însă în loc să fie în bănci, copiii s-au pus pe furat! Și cum au observat bicicleta bărbatului, doi dintre ei au și trecut la treabă. Din imagini se vede că unul dintre ei urcă pe șa și începe să dea repede din pedale, în timp ce ceilalți prieteni de ispravă o iau la fugă, la rândul lor.

Când s-a văzut rămas fără bicicleta care-l ajuta foarte mult la drumurile sale, bărbatul a rămas descumpănit.

Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere din zonă

I-a sărit în ajutor proprietarul magazinului, iar împreună au anunțat poliția. Ulterior, au văzut cum s-a întâmplat tot și pe făptași când au vizionat imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Imaginile au fost date și oamenilor legii. Însă, din păcate, din data de 18 ianuarie a trecut aproape o lună, iar bicicleta bărbatului din Bârlad nu a fost găsită.

Ca să-l ajute pe bărbat, Daniel B., proprietarul magazinului de unde au furat elevii bicicleta a postat imaginile pe mai multe grupuri de pe rețelele de socializare.

„Puși pe furat sper că făptașii, dacă văd postarea, să restituie ce au furat! Oricum filmarea e dată și la poliție!!!”, a scris Daniel B.

Orice poate da detalii despre cei din filmarea surprinsă de camerele de socializare, este rugat să ia legătura cu Poliția Bârlad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini