Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din California a făcut sacrificiul suprem pentru a salva viața unei femei aflate în pericol. S-a aruncat în gol pentru ea

Un bărbat din California a făcut sacrificiul suprem pentru a salva viața unei femei aflate în pericol. S-a aruncat în gol pentru ea

Un bărbat din California a făcut sacrificiul suprem pentru a salva viața unei femei aflate în pericol. În încercarea de a o readuce în siguranță, a fost pus în fața unei alegere extrem de dificile și a ales să moară. Povestea lui a ajuns cunoscută în toată lumea, iar apropiații și cunoscuții său nu-și găsesc liniștea după această tragedie teribilă.

Joaquin Romero avea 34 de ani și lucra ca operator de tiroliană în rezervația indiană „La Jolla din Pauma Valley”. O zi obișnuită la muncă avea însă să-i aducă sfârșitul, după ce și-a pierdut viața încercând să salveze o femeie. Se pare că eroul intenționa să o ajută să scoată un ham de tiroliană înainte că aceasta să cadă în gol și să se izbească de pământ. A apucat hamul femeii pentru a o împiedica să alunece, însă a fost tras pe linie cu ea, iar ambii au atârnat la zeci de metri deasupra solului. În cele din urmă, pentru că frânghia nu-i putea susține pe amândoi, și-a dat drumul în gol.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru erou

La fața locului s-au deplasat imediat ambulanțe și personal medical, iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Acolo, cu toate că medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, acesta a decedat. Potrivit medicilor din San Diego, Joaquin Romero a murit sâmbătă din cauza multiplelor „răni grave ” pe care le-a suferit în urma impactului.

„Suntem întristați și cu inima frântă de accidentul tragic în care a fost implicat unul dintre angajații noștri de la Zipline La Jolla Zip Zoom”, a transmis conducerea firmei unde lucra Romero.

În prezent, anchetatorii încearcă să determine circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Cu toate că nu există niciun vinovat, iar martorii au povestit în lux de amănunte cum Joaquin Romero s-a sacrificat pentru femeia aflată la ananghie, sunt necesare încă răspunsuri.

„Având în vedere circumstanțele accidentului, investigatorii efectuează o anchetă aprofundată și cuprinzătoare, în cooperare cu autoritățile federale și de stat.Până la finalizarea acestei investigații, nu vom putea oferi niciun comentariu suplimentar asupra acestui incident. Vă rugăm să vă alăturați rugăciunilor noastre pentru familia Romero.”

Etichete: