Redactia.ro
Home » Homepage » Un bărbat din Slatina a lăsat un mesaj pe o factură de utilităţi, apoi s-a sinucis. Ce a scris

Un bărbat din Slatina a lăsat un mesaj pe o factură de utilităţi, apoi s-a sinucis. Ce a scris

Un bărbat aflat în şomaj tehnic la ALRO Slatina a lăsat un mesaj pe o factură de utilităţi apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Slatina, care se afla în şomaj tehnic, a fost găsit fără suflare în casa lui din Slatina. Tot acolo a fost găsit şi un mesaj, scris pe o factură la utilităţi.

Un bărbat din Slatina, aflat în şomaj tehnic, a lăsat un mesaj pe o factură de utilităţi, apoi și-a luat viața

Bărbatul avea 46 de ani și se afla în şomaj tehnic după ce compania la care lucra şi-a redus activitatea. El a fost găsit mort în casa lui din Slatina și tot acolo a fost găsit și mesajul pe care l-a scris pe o factură la utilități.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au fost înștiințați despre deces de către un coleg de serviciu de-ai bărbatului, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la telefon de aproape două zile.

„La data de 11 iulie a.c, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina”.

„Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Ce a scris bărbatul din Slatina pe factură până să își ia viața

Conform Digi24, potrivit unor surse, bărbatul a fost găsit spânzurat de o ţeavă de gaze, iar în locuinţă se afla un plic de la o factură de utilităţi pe care scria: „Ultima variantă/o moarte”.

Totodată, arată aceeași sursă menționată mai sus, un lider sindical, Constantin Popescu, de la compania la care lucra bărbatul acuză faptul că salariaţii aflaţi în şomaj tehnic sunt în situaţie dificilă din cauza lipsei de perspectivă privind locul de muncă.

„Sunt 600 de oameni în şomaj tehnic, toţi au datorii, cine nu are datorii, descoperiri de card, alte credite? Problema e că nu pot fi ţinuţi prea mult timp nici în şomaj tehnic pentru că nu sunt bani să fie plătiţi şi după două luni probabil că vor fi trimişi în şomaj. Vor fi concedieri pentru că nu mai sunt bani, nu este energie”, a spus Constantin Popescu, preşedintele Sindicatului „Aluministul”.

Trupul bărbatului în vârstă de 46 de ani a fost dus la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: