Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Vrancea a primit o factură de 76 de milioane de euro la curent! Cum a fost posibil așa ceva?

Un bărbat din Vrancea a primit o factură de 76 de milioane de euro la curent! Cum a fost posibil așa ceva?

GALERIE FOTO (2) barbat factura curent

Un bărbat din Vrancea a avut parte de șocul vieții sale atunci când a primit factura pentru curentul electric. El a aflat, cu stupoare, că trebuie să plătească nici mai mult nici mai puțin de 76 de milioane de euro pentru o perioadă de facturare de cinci luni. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar factura nu a fost nimic altceva decât…o alarmă falsă!

Bărbatul a avut un șoc atunci când a văzut factura

Bărbatul din Vrancea deține o brutărie și o pizzerie, însă facturile pentru curentul electric nu au depășit niciodată suma de 1.000 de lei, așadar șocul de care a avut parte atunci când a deschis ultimul plic sosit a fost unul de proporții. Inițial a crezut că nu citește bine. După ce s-a calmat și a tras aer în piept a constatat suma astonomică pe care trebuia să o achite: 76 de milioane de euro! Cum a fost posibil așa ceva? Totul s-a dovedit a fi doar o eroare de calcul, iar în cel mai scurt timp bărbatul a primit factura corectă, spre liniștea sa psihică.

factura
Așa arată factura pe care a primit-o bărbatul

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat.

Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”,  a povestit acesta.

Reprezentanții companiei și-au cerut scuze pentru greșeală

Reprezentanții companiei de energie electrică și-au cerut scuze pentru eroarea comisă și au subliniat că vor face tot posibilul ca asemenea greșeli să nu se mai petreacă în viitorul apropiat.

„Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”, au transmis reprezentanții companiei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini