Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției. Care e povestea lor de dragoste

Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției. Care e povestea lor de dragoste

GALERIE FOTO (3) Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției.

Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției lui. Iată povestea lor de dragoste și când a fost momentul în care și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul.

Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției. Care e povestea lor de dragoste

După ce și-a pierdut soția, Nick Güthe, regizor și scriitor, s-a însurat cu femeia care l-a ajutat pe perioada doliului și care l-a făcut să depășească momentul dificil.

Cuplul s-a căsătorit la aproape 18 luni după ce soția bărbatului, Heidi Ferrer, de meserie scenaristă, și-a pus capăt zilelor în mai 2021, diagnosticată cu COVID-19. În timp ce își plângea soția și era în doliu, Nick și-a găsit sprijinul în Diana, fondatoarea unui grup de susținere a supraviețuitorilor COVID-19. În perioada când făceau campanii pentru a atrage atenția asupra pericolelor acestei afecțiuni care a declanșat pandemia, cei doi s-au îndrăgostit, a relatat Yahoo News.

Nick Güthe și Diana Berrent s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe o plajă. La eveniment au fost prezenți în jur de 75 de rude și prieteni.

„Eu și Nick am petrecut mult timp pe această plajă. Ne-am uitat la apusuri în fiecare seară când am avut timp. Obișnuiam să aducem și o sticlă de vin și nu plecam de aici până când nu se întuneca. Am știut că acesta este locul în care trebuie să ne căsătorim”, a povestit Diana.

Și Diana a mai fost căsătorită anterior. Ea are doi copii din prima căsnicie: pe Zelda, de 16 ani, și pe Spencer, de 14 ani. Nick are și el un copil pe nume Bexton, un adolesent în vârstă de 15 ani.

„A fost foarte emoționant. Copiii noștri au trecut prin multe schimbări în ultima perioadă, dar să-i vedem acolo, să vedem acea legătură, a fost absolut uimitor”, a povestit Nick.

Foto: CATHRYN FARNSWORTH
Foto: CATHRYN FARNSWORTH
Un bărbat s-a însurat cu femeia care l-a ajutat să treacă peste moartea soției.
Foto: CATHRYN FARNSWORTH

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: