Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. Cum s-a apărat el când s-a aflat VIDEO

Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. Cum s-a apărat el când s-a aflat VIDEO

Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. Cum s-a apărat el când s-a aflat

Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. Iată cum s-a apărat el când s-a aflat!

Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta

Un lucru care s-ar putea să vă surprindă este cât de mulți bărbați se gândesc să-și însceneze moartea pentru a începe o nouă viață. Foarte puțini merg mai departe cu acest plan, dar în cazul Anessei Rossi, din San Diego, California, aceasta a fost „Șocată, stânjenită, uimită, furioasă și supărată” când a aflat că soțul ei s-a prefăcut că este mort.

Rossi a început prin a le spune urmăritorilor ei într-un videoclip pe TikTok că Departamentul de Poliție din Miami Dade a contactat-o și i-a spus că soțul ei s-a sinucis și că i-au recuperat cadavrul. Ea a împărtășit apoi texte din corespondența dintre ea și membrii familiei sale cu privire la această pierdere. Aceștia știau totul despre decizia bărbatului.

Mesajele arată clar că femeia și soțul ei erau înstrăinați. Rossi a explicat că ea și familia soțului ei sunt înstrăinate, așa că ea se află în California, iar ei în sudul Floridei. În ciuda acestui fapt, ei au rămas în contact cu ea în timpul presupusei planificări a unei înmormântări pentru soțul ei dispărut.

Detaliind povestea nebunească de pe TikTok, Anessa a spus: ”Pune un deget în jos dacă te sună departamentul de poliție din Miami și îți spune că au descoperit cadavrul soțului tău și că acesta a murit prin sinucidere.

Așadar, tu și familia ta plănuiești înmormântarea lui și toată lumea a fost șocată că s-a întâmplat asta, dar ești în relații proaste cu familia fostului tău soț, așa că rămâi în California și ei rămân în Florida în timp ce planifică înmormântarea”, a spus ea.

Potrivit acesteia, familia i-a cerut să nu vină la înmormântare, deoarece înstrăinarea ei de soțul ei ar fi făcut-o „prea traumatizantă” pentru familie. Cu toate acestea, Rossi a continuat să asiste la aranjamentele funerare și la plată, crezând că soțul ei s-a sinucis la 22 ianuarie 2023.

Ceea ce nu știa ea era că soțul ei și-a înscenat moartea în tot acest timp și că locuia cu amanta sa.

Ea a discutat despre sentimentele ei de tristețe și durere în legătură cu situația, crezând că era parțial responsabilă pentru moartea bărbatului, deoarece relația lor fusese atât de tumultoasă. Rossi a spus chiar că și ea s-a gândit la sinucidere.

„Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău și deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, a declarat tânăra pe TikTok.

Apoi, în timpul unei sesiuni TikTok live, a fost postat un comentariu în care i se spunea lui Rossi să își verifice DM-urile, deoarece acestea aveau informații despre soțul ei.

După ce a deschis mesajul, ea a spus că a aflat că soțul ei era în viață și bine, trăind în Mexic cu o femeie care, potrivit ei, ar fi fost amanta lui în ultimii șase ani.

Această acuzație a declanșat o furtună de reacții. Majoritatea celor care au comentat au sfătuit-o pe femeie să o dea în judecată pentru daune emoționale, în timp ce alții au pus aparent la îndoială validitatea poveștii sale, inclusiv unele comentarii făcute de mama sa, locul de muncă și statutul căsniciei sale.

Cum s-a apărat bărbatul care și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta când s-a aflat

Incapabilă să limiteze reacțiile de răspuns la bomba pe care a aruncat-o, Rossi a fost nevoită să facă un al patrulea videoclip în care să combată un videoclip pe care soțul ei înstrăinat îl împărtășise și în care o acuza de minciună.

„Nu am înșelat niciodată nicio femeie în viața mea, în special pe Anessa. M-am întâlnit cu actuala mea logodnică după ce Anessa a părăsit deja Miami”.

„Am o tulburare bipolară. Am fost internat într-o instituție psihică, prins de 15 polițiști sub amenințarea armei, da, totul s-a întâmplat. Da, am alergat pe străzi toată viața. Am fost violent la viața mea? Da, am fost. Recunosc toate acestea, dar în fiecare zi a vieții mele încerc să fiu o persoană mai bună.

Sunt un dependent de droguri și alcoolic în recuperare, sunt curat de trei ani și o lună acum. Deci toate aceste lucruri pe care le spune ea despre mine, unele dintre ele sunt adevărate, dar eu vă spun ce nu sunt. Nu sunt un mincinos, nu sunt fals”, a spus Tim, potrivit Daily Star.

@anessarossiiSame city same friends if youre looking for me♬ original sound – Anessa Rossi

Deși clipul de la soțul ei nu a fost împărtășit, iar paginile de socializare ale iubitei sale au fost setate pe privat, Rossi a explicat că la momentul respectiv cuplul era căsătorit, deși se îndreptau spre divorț. De asemenea, ea a distribuit o fotografie din 2017 cu el și cealaltă femeie ca dovadă că el a înșelat-o.

Sfârșitul unei căsnicii poate fi super încurcat. Potrivit psihologilor, cooperarea, comunicarea și medierea sunt necesare pentru o despărțire sănătoasă. Dacă acest cuplu ar fi reușit să pună în aplicare aceste lucruri, ar fi putut fi evitate multe confuzii și conflicte.

@anessarossii Replying to @surviveexample im on my moms phone plan & she wont turn over the bill, that would be the only proof i have of calls made to me #storytime ♬ original sound – Anessa Rossi

Sursa foto: Captură TikTok | Instagram/ @alessiaross

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: