Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat și-a luat la înjurături vecinul, de ziua acestuia de naștere: „Folosește-ți creierul!”. Ce a putut să-i facă

Un bărbat și-a luat la înjurături vecinul, de ziua acestuia de naștere: „Folosește-ți creierul!”. Ce a putut să-i facă

GALERIE FOTO (2) Un bărbat și-a luat la înjurături vecinul pentru că și-a sărbătorit zgomotos ziua de naștere. Uimitor ce a putut să-i facă

Un bărbat și-a taxat vecinul după ce acesta și-a sărbătorit ziua de naștere destul de zgomotos cu o petrecere până la miezul nopții. Iată ce a făcut bărbatul, supărat până la culme de tânărul care a împlinit 21 de ani și s-a distrat cu prietenii până n-a mai putut.

Un bărbat și-a luat la înjurături vecinul, de ziua acestuia de naștere: „Folosește-ți creierul!”. Ce a putut să-i facă

Zilele de naștere, în special majoratul și așa mai departe, vin la pachet de multe ori cu petreceri de neuitat. Așa a decis să își serbeze ziua și un tânăr, care a vrut neapărat să facă o paranghelie zdravănă când a împlinit 21 de ani. Și-a chemat prietenii și au făcut-o lată până la miezul nopții, spre nemulțumirea unui vecin mai morocănos, care și-a ieșit din minți cu fiecare melodie care a răsunat în boxele petrecăreților. Iată ce a decis bărbatul să facă, conform Daily Mail.

Omul a decis să îi strice toată bucuria tânărului sărbătorit printr-o scrisoare destul de brutală, în care i-a vorbit acestuia urât, jignindu-l. Vecinul, care nu s-a semnat cu numele în scrisoare, i-a reproșat că a petrecut excesiv până la miezul nopții și i-a spus sărbătoritului că este o „persoană lipsită de respect”.

Iată conținutul scrisorii:

Către părinți: Felicitări că ați crescut un copil de 21 de ani și că l-ați învățat să nu-i pese și să nu dea doi bani pe vecini – petrecând zgomotos și fiind, de fapt, o ființă disprețuitoare și lipsită de respect. Bună treabă!

Pentru sărbătorit: Știu că părinții tăi nu te-au învățat asta, dar te rog să te gândești la vecinii tăi atunci când petreci până la miezul nopții. Cred cu adevărat că este o zi care trebuie sărbătorită și sper că nu vei întâlni niciodată în viața ta vecini ca tine. Dacă și când te decizi să ai o familie a ta sau vii acasă obosit de la serviciu sau chiar îți dorești să ai DREPTUL de a dormi liniștit în propria casă, da, ăsta este un DREPT, te rog să te gândești la vecinii tăi. Lumea nu are nevoie de o altă ființă umană lipsită de respect. Folosește-ți creierul!

Puteai să anunți vecinii ca să ne putem planifica/pregăti pentru ce va urma sau chiar să mergi să te distrezi într-un club, un restaurant, dar nu, ai ales să fii abuziv, lipsit de respect și ghici ce… Trăiești cu felul ăsta de a fi! Ai 21 de ani, încearcă să fii un adult responsabil”.

Sursa foto: Facebook

Întâmplarea a ajuns în mediul online, pe Facebook mai exact, unde scrisoarea a generat o grămadă de reacții. Mulți susțin că vecinul furios ar fi putut să închidă ochii măcar cu această ocazie, alții, pe de altă parte, îi dau dreptate acestuia. Te distrezi, dar trebuie să ai o limită, totuși.

Un bărbat și-a luat la înjurături vecinul pentru că și-a sărbătorit zgomotos ziua de naștere. Uimitor ce a putut să-i facă
Foto: Getty Images/iStockphoto
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: