Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bătrân a împrăștiat banii pe tejgheaua supermarketului. Reacția casieriței i-a surprins pe toți: ”Îi tremurau mâinile și vocea…”

Un bătrân a împrăștiat banii pe tejgheaua supermarketului. Reacția casieriței i-a surprins pe toți: ”Îi tremurau mâinile și vocea…”

Lecție umanitară dată de o casieriță de la un supermarket. Un bătrânel a mers să-și cumpere câteva alimente, iar când a mers la casă, să plătească, a împrăștiat banii pe tejghea. Ce reacție a avut casierița?! I-a lăsat mască pe toți.

Lecție umanitară într-un supermarket

O casieriță a oferit o lecție umanitară tuturor care se aflau într-un supermarket. Femeia a ajutat, fără să stea pe gânduri, un bătrânel care s-a pierdut cu firea într-o clipă. Bătrânul a început să tremure și să se caute prin buzunare, atunci când a fost să-și plătească cumpărăturile. Bărbatul a împrăștiat banii pe tejghea, pentru că era foarte agitat.

Totul s-a întâmplat în fața angajatei, dar și a altor clienți care-și așteptau rândul. Ei bine, nimeni nu se aștepta ca femeia să reacționeze atât de frumos și să-i sară în ajutor bătrânului. Gestul ei a fost apreciat de toți clienții, care au văzut ce s-a întâmplat.  Angajata l-a asigurat pe bătrân că nu este nicio problemă și l-a ajutat să strângă bannii de pe tejghea. Femeia a zâmbit frumos, a vorbit la fel, iar bătrânul s-a liniștit. Gestul acesteia i-a lăsat mască pe toți.

Situația, prezentată pe Instagram

Situația din supermarketul respectiv a devenit virală pe Instagram, acolo unde a fost prezentată fix cum s-a întâmplat. “Articolele acestui domn au fost scanate și i s-a dat totalul. Se uită cu scuze la mine și începe să scoată pumni de mărunțiș din buzunare. A numărat greșit și a început să se agite. Îmi dă un “Îmi pare foarte rău” mormăit. Îi tremură mâinile și vocea”, se arată în postarea respectivă.

”M-am uitat la această femeie minunată și i-am spus: “Mulțumesc că ai fost atât de răbdătoare cu el”. Ea dă din cap și îmi răspunde: “Nu ar trebui să-mi mulțumești, iubito. Ceea ce este în neregulă cu lumea noastră este că am uitat cum să ne iubim unii pe alții”, a mai scris persoana, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro