Redactia.ro
Home » Știri » Un bondar i-a adus moartea unui bărbat de 44 de ani din Gorj

Un bondar i-a adus moartea unui bărbat de 44 de ani din Gorj

Un bărbat de 44 de ani din Gorj a murit după ce a fost înțepat de un bondar. În momentul în care a avut parte de înțepătura mortală, victima se afla în vizită la un vecin. Specialiștii averizează că înțepătura de bondar este mai periculoasă decât cea de albină.

Un bondar i-a adus moartea unui bărbat de 44 de ani din Gorj

O reală tragedie s-a produs în comuna Crașna din județul Gorj. Un bărbat de 44 de ani a decedat la puțin timp după ce a fost înțepat de un bondar. Moartea acestuia s-a produs rapid, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În acest caz, poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că o persoană a fost înțepată de o insectă și ar fi decedat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 44 de ani, din comuna Crasna, în timp ce se afla în curtea locuinței unei persoane

din aceeași localitate a fost înțepat de o insectă (bondar) și a decedat la scurt timp. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, însă din păcate a fost constatat decesul bărbatului. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină

Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Nu este prima victimă care piere de înțepătura unui bondar. Chiar cu o lună în urmă, o femeie din Vâlcea și-a găsit sfârșitul într-un mod similar. Victima a fost înțepată de un bondar și a intrat în șoc anafilactic. Nici în cazul femeii nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată.

Medicii au încercat fără succes s-o aducă la viață. În acest caz, apropiații victimei au declarat că aceasta fusese înțepată de un bondar și a început să se simtă rău la scurt timp după. Femeia avea vârsta de 50 de ani și era din comuna Gradiștea, sat Obislavu.

Ce trebuie să faci dacă ești înțepat de un bondar

Specialiștii spun că înțepătura unui bondar este mult mai periculoasă decât cea de albină. În cazul bondarilor, simptomele înțepăturii apar foarte repede. Așadar, dacă se întâmplă să fiți victima unei înțepături de bondar, medicii sfătuiesc să vă puneți imediat comprese cu apă cu gheaţă sau cu lămâie şi oţet pe locul cu pricina. De asemenea, trebuie să beţi multă apă şi să luaţi antibiotice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: