Redactia.ro
Home » Știri » Un bucureştean are de plătit 10.000 de euro pentru deranjarea vecinilor 

Un bucureştean are de plătit 10.000 de euro pentru deranjarea vecinilor 

Un bucureștean are de plătit frumoasa sumă de 10.000 de euro, din cauza deranjării ordinii și liniștii publice. Mai exact, acesta i-a deranjat pe vecinii săi cu gestul său de a da muzica la maxim la ore inadecvate, dar și din pricina faptului că s-ar fi dat cu rolele în casă. Iată detaliile!

Un bucureştean are de plătit 10.000 de euro pentru deranjarea vecinilor

Acest caz pare incredibil, dar este pe cât se poate de adevărat! Bucureșteanul a fost amendat 10.000 de euro, datorită nerespectării ordinii și liniștii publice. Gestul acestuia a fost sesizat încă din 2019, dar verdictul a venit abia acum.

Adrian Cuculis: „Suma nu mi se pare că este mare”

Iată ce spune avocatul Adrian Cuculis despre sentința dată la Judecătoria Sectorului 1!

„Este o decizie în premieră şi este extrem de inedită pentru că o instanţă de judecată, după un probatoriu care spun că a fost covârşitor, pentru că aşa am şi reuşit să obţinem această soluţie, l-a obligat pe pârât să plătească 10.000 de euro, defalcat. 5.000 de euro pentru soţ, 5.000 de euro pentru soţie. Aici discutăm de daune morale, pentru că în mai mult de 16 rânduri , această persoană a şi fost amendată de către Poliţie, deci s-a constatat de către o autoritate a statului că i-a deranjat, pur şi simplu. Îşi deranja vecinii şi mai mult decât atât, mergea cu rolele prin casă dacă vă vine să credeţi. Dădea muzica la maximum şi treaba asta se întâmpla din 2019. Este un mare semnal de alarmă pentru cei care fac asta în mod uzual (…)

Cred că ştim cu toţii ce înseamnă să auzi muzica bubuind la 2 noaptea şi să fie petreceri nesfârşite. Poţi să ajungi să plăteşti scump pentru petrecerile respective.  

Suma nu mi se pare că este mare, am mai auzit chestiunea aceasta, că e foarte mult pentru o simplă deranjare a vecinilor, dar în momentul în care faci chestiunea asta de trei ani de zile şi nu te potoleşti, Poliţia te amendează de 16 ori, singura variantă pentru a fi oprit într-un fel sau altul este să fii  „condamnat” la plata unei sume, care pur şi simplu să te usture, pentru că ăsta este termenul potrivit.

Cu siguranță, persoana aceasta nu o să mai dea muzica tare şi cu atât mai mult, eu cred că o să fie un exemplu şi pentru ceilalţi care deranjau şi liniştea publică şi liniştea vecinilor, în acele ore când trebuie să menţinem liniştea, fără să dăm muzica la maximum în apartamente”,a comentat avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

 

Sursa foto: nindja.org

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: