Redactia.ro
Home » Știri » Un campion mondial rus la șah a dezvăluit cum poate fi oprit Vladimir Putin. „Călcâiul lui Ahile….”

Un campion mondial rus la șah a dezvăluit cum poate fi oprit Vladimir Putin. „Călcâiul lui Ahile….”

Gari Kasparov, campion mondial la șah, a transmis vineri în mediul online soluțiile pe care puterile lumii ar trebui să le ia împotriva lui Vladimir Putin. A explicat care este slăbiciunea statului sovietic în acest moment, dar și ce alte măsuri ar trebui luate în contextul actual.

Un campion mondial rus a dezvăluit cum poate fi oprit Vladimir Putin. „Călcâiul lui Ahile….”

Gari Kasparov a fost campion mondial la șah în urmă cu mai bine de 30 de ani, iar ulterior a ales o carieră în politică în Rusia. În anul 2013 a decis să-și părăsească patria natală și să se stabilească în SUA, unde a fost o figură destul de modestă.

Atacul Rusiei asupra Ucrainei a fost prevăzut de marele șahist încă din anul 2015, atunci când a lansat cartea „Vine iarna. De ce trebuie opriți Vladimir Putin și inamicii lumii libere”. După cum a anunțat și în titlu, a dezbătut pe larg contextul politic, atrăgând atenția asupra primejdiei în care se află Ucraina.

În ultima sa postare din mediul online, a vorbit despre slăbiciunea lui Vladimir Putin și a celor care îl susțin:

”Călcâiul lui Ahile al lui Putin este faptul că el și clica lui își țin banii în lumea liberă, pe care spun că o disprețuiesc. Așa au ajuns să răspândească corupția, dar au oferit și o armă împotriva lor, dacă suntem dispuși să o folosim”, a scris Gary Kasparov.

Ce alte soluții există pentru situația tensionată actuală dintre Ucraina și Rusia

Gary Kasparov a dezvăluit și o serie de măsuri care ar putea fi implementate pentru oprirea atacului Rusiei. În opinia sa, puterile lumii ar trebui să acorde sprijin Ucrainei în aceste momente, iar finanțele Uniunii Sovietice ar trebui înghețate.

Ok, după ce ani de zile avertismentele mele au fost ignorate, azi am auzit doar ‘Gari, ai avut dreptate!’. Voi repeta ce am spus atunci. Iată recomandările mele:

  • Sprijiniți militar Ucraina, imediat. Prin arme, informații, tehnologie. Mașina de război a lui Putin trebuie falimentată.

  • Înghețați finanțele Rusiei și ale aliaților ei. Scoateți Rusia din fiecare instituție financiară și internațională!

  • Retrageți toți ambasadorii din Rusia. Nu mai e loc de vorbit. Noul mesaj unificat este: ‘Opriți-vă sau veți fi izolați definitiv’.

  • Interziceți toate elementele mașinii de propagandă globală a lui Putin. Nu-l mai ajutați pe dictator să răspândească minciuni și ură.

  • Demascați și acționați împotriva lacheilor lui Putin! Dacă Schroder (n.r. om politic german) și oamenii lui continuă să lucreze pentru Putin, aduceți acuzații!

  • Înlocuiți petrolul și gazul rusesc. Presiune pe OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol), creșteți producția. Nu poți salva planeta dacă nu salvezi oamenii de pe ea.

  • Recunoașteți că vor exista costuri, sacrificii. Am așteptat mult, prețul este mare, dar va crește de-acum înainte. E timpul să luptați”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: