Redactia.ro
Home » Știri » Un celebru artist s-a stins din viață la câteva ore după nuntă . Soția lui este îndurerată: „În loc să ne uităm la poze, aleg haine în care să-mi îngrop soțul”

Un celebru artist s-a stins din viață la câteva ore după nuntă . Soția lui este îndurerată: „În loc să ne uităm la poze, aleg haine în care să-mi îngrop soțul”

GALERIE FOTO (5)

Doliu în lumea artistică! Un celebru artist s-a stins din viață la câteva ore după nuntă. Soția lui, familia, prietenii, dar și fanii sunt șocați de ce s-a putut întâmpla. Mesajul transmis de partenera lui de viață este de-a dreptul sfâșietor.

Un artist s-a stins din viață la câteva ore după nuntă

Jake Flint, în vârstă de 37 de ani, nu s-a putut bucura pentru multă vreme de faptul că este însurat și că și-a format o familie. Asta pentru că, la doar câteva ore după nuntă, celebrul artist s-a stins din viață. A murit în somn, fără ca momentan să se știe cauza decesului, informează presa străină. Fostul său manager a confirmat decesul. Moartea cântărețului a avut loc cu puțin timp înainte ca acesta sa revină la turneu, lucru programat pentru 2 decembrie.

Cel mai amuzant, mai hilar, cel mai muncitor și dedicat artist cu care am lucrat vreodată în cariera mea. Eram pe punctul de a începe o afacere împreună, după ce el și Brenda (soția artistului – n.red.) s-au căsătorit, ceea ce a fost ieri. Da, ieri”, a scris fostul lui manager, în ziua morții artistului.

Mesajul cutremurător transmis de soția artistului

Mesajul transmis de soția artistului este de-a dreptul sfâșietor. Aceasta este foarte îndurerată, ținând cont că și-a pierdut marea iubire la doar câteva ore după nuntă. Brenda spune că în loc să se uite la fotografiile de la petrecere împreună cu soțul ei, acum trebuie să caute haine în care să-l îngroape. Fanii sunt cu adevărați șocați de pierderea lui Jake Flint. „Ar fi trebuit să ne uităm la fotografiile de nuntă, dar în schimb trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu ar trebui să simtă atât de multă durere. Inima mea e bucăți. Nu pot suporta mult mai mult. Am nevoie de el aici”, a scris Brenda, soția artistului, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: