Redactia.ro
Home » Știri » Un ciobănesc australian plânge pe mormântul fostei prietene de joacă. De o săptămână o așteaptă să se întoarcă

Un ciobănesc australian plânge pe mormântul fostei prietene de joacă. De o săptămână o așteaptă să se întoarcă

Momente sfâşietoare în provincia Brescia, Italia. Un ciobănesc australian plânge pe mormântul fostei prietene de joacă, moartă de o săptămână.

Căţeluşa, Carla, un ciobănesc german, s-a îmbolnăvit şi a murit la vârsta de 9 ani. Bamboo a rămas în urmă şi o plânge la mormânt.

Ciobănescul îşi jeleşte fosta prietenă

Giulia Pulcini, stăpâna lui Bamboo şi proprietara Ippokampo Scuderia, un centru de echitație din Borgosatollo, a relatat povestea de dragoste dintre patrupezi, o poveste ce acum a devenit o dramă.

Bamboo merge la mormântul Carlei și o jelește în felul său. Câinele nu mai are parteneră de joacă și îi este greu. Momentul când ciobănescu australian stă întins pe mormântul prietenei sale a fost surprins în imagini, care au devenit virale, după ce au fost publicate pe rețelele de socializare.

„A fost o scenă pe cât de emoționantă, pe atât de sfâșietoare, care ne-a lăsat fără cuvinte. Este incredibil cum un câine poate înțelege atât de multe fără să-i explice nimeni nimic”, a scris Pulcini.

Inimă pură de ciobănesc fidel

O legătură care învinge moartea și, unește sufletele. „Mulțumesc Carla! Mulțumesc Bamboo, ești ceva special și așa vei rămâne mereu”.

Patrupedul speră să alerge din nou împreună, să se joace, deși în inima lui de câine simte că nu se mai întoarce niciodată. Prietena lui cea mai bună s-a stins după ce s-a înbolnăvit, iar acum el a rămas singur, așteptând-o.

Căţeluşa Carla, care a fost un ciobănesc german, era activă, cu un temperament vioi. Acest câine este inteligent, echilibrat psihic, ager și vigilent. El este deosebit de curajos, puternic, ferm și rezistent. Se adaptează cu ușurință oricărei situații neprevăzute datorită firii sale responsabile și independente.

Conform veterinarilor, ciobănescul german este un câine fidel, afectuos și jucăuș atât cu stăpânul, dar și cu familia acestuia. Această rasă iubește copiii și se înțelege bine cu ei dacă este obișnuit de pui să socializeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: