Redactia.ro
Home » Știri » Un copil a fost ucis de către tatăl lui, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf cu drujba

Un copil a fost ucis de către tatăl lui, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf cu drujba

Un copil a fost ucis cu drujba de către tatăl lui, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf

Un copil a murit după ce tatăl lui l-a rănit în zona gâtului cu drujba, se pare, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf. Iată ce se știe în momentul de față. Atenție, sunt informații ce pot avea impact emoțional.

Un copil a fost ucis de către tatăl lui, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf cu drujba

Întâmplarea înfiorătoare vine din localitatea Turcoaia, Tulcea. Un bărbat a secționat gâtul fiului lui, în vârstă de șapte ani, în timp ce tăia stuful cu o drujbă. Se pare că totul s-ar fi întâmplat din greșeală. Cel mic se juca şi i-ar fi apărut în faţă tatălui lui, care avea treabă. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul s-ar fi speriat atunci când și-a văzut fiul atât de aproape și ar fi scăpat drujba, care i-a tăiat capul copilului.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor pentru micuțul lui. Copilul, care avea o arteră secționată, a murit în ciuda faptului că paramedicii au sosit rapid la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Ambulanța din Tulcea a confirmat moartea, precizând că rănile erau incompatibile cu viața.

Cei de la ISU au vrut să trimită în ajutor și un elicopter SMURD de la Galați, însă piloții au oprit motoarele chiar în timpul decolării, după ce au primit vestea că nu se mai poate face nimic, a relatat observatornews.ro.

„În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

Un copil a fost ucis cu drujba de către tatăl lui, din greșeală, în Tulcea. Bărbatul tăia stuf
Foto: Pixabay / Profimedia Images (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: