Redactia.ro
Home » Știri » Un copil a terorizat pasagerii unui zbor de 8 ore. Părinții nu păreau deranjați VIDEO

Un copil a terorizat pasagerii unui zbor de 8 ore. Părinții nu păreau deranjați VIDEO

Un copil a terorizat pasagerii unui zbor de 8 ore. Părinții nu păreau deranjați

Un copil a terorizat pasagerii unui zbor de 8 ore, având un comportament deranjant. Cu toate acestea, părinții nu au intervenit. Iată imaginile care au făcut ravagii în mediul online!

Un copil a terorizat pasagerii unui zbor de 8 ore. Părinții nu păreau deranjați

Un călător a încărcat pe platforma Reddit un videoclip în care, în timpul unui zbor de 8 ore, un copil sare pe măsuța atașată de scaun deranjând pasagerul din față, zgâlțâindu-l vizibil. Părinții micuței nu par să ia nicio măsură să o potolească.

„Cum să îți lași copilul dezlănțuit într-un zbor de 8 ore”, a comentat cel care a încărcat clipul pe reațeaua socială.

Ce spun internauții

Internauții au rămas șocați de comportamentul micuței:

„Călătorii civilizați gestionează conflictele;

De ce lasă tipul să se întâmple asta? Eu aș fi spus ceva;

Din păcate un părinte dispus să își lase copilul să se comporte astfel nu va asculta pe cineva care îi cere să se oprească;

Sunt destul de puțin conflictuală, dar chiar și eu m-aș ridica și aș spune ceva”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ce facem în astfel de situații

Un călător care se deplasează foarte des cu avionul a explicat ce ar trebui să facem în cazul în care ne-am afla în locul pasagerului deranjat de copilaș:

„De obicei, când am de-a face cu un pasager nepoliticos o dată sau de două ori pe an (zbor aproximativ 4-8 zboruri pe lună, în funcție de serviciu). Cer politicos o dată să mă lase. Dincolo de asta, nu vă implicați să vă luați la ceartă, chemați însoțitorul de bord! Aceștia îi vor cere să se oprească, iar dacă refuză, de obicei vă vor muta la un loc îmbunătățit, dacă este disponibil. Dacă nu este disponibil niciun loc și persoana care vă deranja continuă să o facă, de obicei vor chema un polițist de zbor dacă este disponibil, dar acest lucru este foarte rar. De obicei, acest lucru îl va opri. Dacă nu este disponibil, ceea ce este aproape întotdeauna cazul, însoțitorul de bord va amenința uneori că va vorbi cu pilotul, ceea ce va duce la o aterizare prematură, în funcție de gravitatea incidentului… Dacă se ajunge în acest punct, clientul va fi trecut pe lista neagră și dvs veți primi un zbor gratuit”.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: