Redactia.ro
Home » Știri » Un copil de 6 ani, căutat cu disperare de scafandri după ce a căzut în râul Ialomiţa. ŞOC cine l-ar fi împins în apă!

Un copil de 6 ani, căutat cu disperare de scafandri după ce a căzut în râul Ialomiţa. ŞOC cine l-ar fi împins în apă!

Un copil de 6 ani a dispărut fără urmă. Micuțul a fost văzut ultima oară pe malul râului Ialomița, în comuna Gruiu. La căutări participă și anchetatorii de la investigații criminale, dar și pompieri și scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

„La acest moment se efectuează activităţi specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât şi pentru stabilirea cu a exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Împins în apă de un prieten?

A mers pe malul apei împreună cu alți copii și nu s-a mai întors acasă. După ce părinții au sunat la 112, salvatorii l-au căutat ore în șir. Și o echipă de voluntari a verificat zona până după miezul nopții.

Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre copii s-ar fi lăudat că l-a împins pe băiețel în apă. Toți copiii care l-au însoțit pe malul râului au fost duși, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la audieri, alături de părinții lor.

Fratele vitreg spune că mama era pe TikTok

Fratele vitreg este cel care a alertat familia și autoritățile.

A plecat să se joace cu un copil mai mic cu un an decât el. Din păcate, acolo nu știu ce au făcut, s-or fi enervat și l-a împins în apă. Au fost audieri la Snagov și a recunoscut că l-a împins.

15 metri adâncime lângă mal. N-am avut curaj să intru, eram singur. Mama mai mult folosește TikTok și nu prea avea grija lui. Am văzut urmele lui, care doar coborau la râu. Din spusele copiilor, erau și haine, iar băiatul (care l-a împins) le-a aruncat și pe acelea în râu”, a povestit fratele victimei la Antena 3.

Din păcate, salvatorii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire ale copilului. Sunt curenți puternici pe fundul râului, în unele locuri adâncimea este de 15 metri, iar vizibilitatea este aproape zero.

Deocamdată, operațiunile de căutare continuă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: