Redactia.ro
Home » Știri » Un copil e „bun sau rău” în funcție de numele lui, susține o profesoară: „Orice nume biblic e rău”

Un copil e „bun sau rău” în funcție de numele lui, susține o profesoară: „Orice nume biblic e rău”

Un copil e „bun sau rău” în funcție de numele lui, susține o profesoară: „Orice nume biblic e rău”

O profesoară susține că poate să își dea seama dacă un copil este „bun sau rău” în funcție de numele acelui copil, mergând chiar mai departe de atât și declarând că „orice nume biblic este rău”. Iată părerea acesteia despre acest subiect.

Un copil e „bun sau rău” în funcție de numele lui, susține o profesoară: „Orice nume biblic e rău”

Iată un subiect care poate stârni multă controversă. O profesoară de la o școală primară de peste hotare a explicat într-o postare pe Reddit că ea își poate da seama de comportamentul unui copil doar după numele pe care copilul îl are. Potrivit femeii, elevii care au nume biblice „sunt cei mai predispuși să fie răi”.

Profesoara a mai relatat în mediul online că subiectul i-a venit în minte după ce a purtat o discuție cu soțul ei, care este de meserie tot dascăl, referitoare la numele viitorului lor copil. Ea a realizat că își poate da seama dacă un copil este „bun sau rău” doar după numele lui.

„Pe măsură ce ne gândeam la numele pentru copilul nostru, am început să discutăm despre copiii pe care i-am avut ca elevi în trecut”, a spus femeia.

Ea a ținut să precizeze, după experiența ei ca profesoară, că dacă ar avea o fiică, ar lua în considerare numele de Olivia, pentru că fetițele cu acest nume sunt „super inteligente și cu rezultate bune”..

„Sunt vorbărețe și își vor duce treaba la bun sfârșit. Învață repede și sunt fermecătoare”.

În schimb, dacă ar avea un băiat, ea a spus că i-ar pune cu siguranță numele de Antoniu.

„Sunt foarte amabili. Tind să muncească din greu. Nu provoacă mari probleme în clasă și vor fi liniștiți și puși pe treabă”, a explicat profesoara.

Copiii care au nume biblic sunt cei mai puțin cuminți, în opinia ei.

„Orice nume biblic, precum Ilie, Ieremia, Ioana, mă duce cu gândul la copiii care merg la baie și vin după 30 de minute. Rareori își fac treaba, sunt obraznici și nu respectă regulile”, a mai menționat profesoara.

Profesoara a mai spus că are o problemă și cu toate numele de fete care se termină în „bella”, precum Isabella sau Annabella. Ea susține că acești copii au „performanțe slabe la învățătură, nu au interes pentru școală și sunt dependenți de telefoanele mobile și de rețelele de socializare”.

„Nu am întâlnit nici măcar o elevă cu numele acesta care să muncească din greu pentru note bune”, a scris dascălul în mediul online. Despre fetițele cu numele de Emilia sau Emma, chiar dacă sunt drăguțe de obicei, profesoara crede că sunt „super introvertite”, „nu pun întrebări și tind să fie împinse de la spate”.

Un copil e „bun sau rău” în funcție de numele lui, susține o profesoară: „Orice nume biblic e rău”
Foto: Pexels
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: