Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut procuror a ajuns la spital după ce a mâncat la o cherhana pe litoral. Mizerie și peste o tonă de alimente expirate

Un cunoscut procuror a ajuns la spital după ce a mâncat la o cherhana pe litoral. Mizerie și peste o tonă de alimente expirate

O cunoscută cherhana de pe litoral a fost închisă, după ce inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au găsit foarte multe nereguli. Totul s-a aflat după ce un procuror din Constanța a ajuns la spital, după ce a mâncat în locația respectivă. Ce au găsit inspectorii ANPC este de-a dreptul revoltător.

Mizerie de nedescris și o tonă de alimente expirate

Un procuror din Constanța a ajuns pe patul de spital, după ce a mers să mănânce la o cherhana de pe litoral. Teodor Niță a ales să-și petreacă ziua de 1 Decembrie la un restaurant în Vadu, unde a mâncat ton. Câteva ore mai tarziu, acesta a ajuns la spital. Inspectorii ANPC au fost sesizați cu privire la acest incident, așa că au mers imediat să verifice ce se întâmplă la cherhanaua respectivă. Nici lor nu le-a venit să creadî ce au putut să găsească în bucătăria locației cu pricina. Verificările au început imediat, iar inspectorii au descoperit în bucătăria cherhanalei produse expirate de mai bine de trei ani.

„Nu s-a găsit nici un alt peşte proaspăt, deci oricine ar fi ajuns astăzi să servească masa, cu siguranţă nu ar fi avut altceva de mâncat decât peşte expirat, cu miros înţepător de putrezit, preparat în nişte condiţii greu de imaginat”, a declarat Horia Constantinescu, președinte ANPC.

M-am externat! Pot spune doar că mulțumesc medicilor care m-au salvat! În rest, ce să zic? Că eu am avut șansa! Poate erau copii, femei gravide, care nu ar fi rezistat! Acum doar legea să fie aplicată! Altceva nu pot zice!”, a declarat Teodor Niță, pentru Antena 3.

Restaurantul a fost închis

Restaurantul a fost închis până la rezolvarea problemelor și va fi făcută o sesizare penală. De asemenea, patronul a fost amendat cu 10.000 de lei. Şeful ANPC, Horia Constantinescu, a ținut să mai spună că pentru cantitatea de produse neconforme va fi făcută sesizare penală. „De la fire neizolate, ce puneau în pericol atât consumatorii, cât şi personalul angajat, până la spaţii de refrigerare nesalubrizate de foarte mult timp”, a mai spus președintele ANPC.

Sursa foto – Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini