Redactia.ro
Home » TV » Un cuplu, forțat să își anuleze nunta de două ori din cauza COVID-19. Unde vor face pasul cel mare

Un cuplu, forțat să își anuleze nunta de două ori din cauza COVID-19. Unde vor face pasul cel mare

Un cuplu a fost forțat să își anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Cuplul a ales să facă, totuși, pasul cel mare și au ales un loc neașteptat. 

 

Unde vor face pasul cel mare

 

 

Melissa Russell și Shannon McKenna, din Scoția, au fost nevoite să își anuleze planurile de nuntă de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Planurile au fost năruite într-un timp scurt de doar 12 săptămâni. Cele două femei au ales să nu mai amâne nunta, deoarece starea de sănătatea a Melissei nu este una foarte bună, motiv pentru care nu vor ca el să rateze cea mai importantă zi din viața lor.

Cuplul își va organiza recepția la restaurantul  McDonald din Motherwell, fiind și locul de muncă al Melissei din ultimii șase ani. Partea formală a nunții va avea loc la Chatelherault Country Park.

Meniul căsătoriților va consta în Big Mac, mozzarella și înghețată.

Melissa a făcut și o declarație înainte de nuntă, prilej prin care și-a arătat bucuria că evenimentul va avea loc în cele din urmă. ,,Suntem atât de recunoscători lui Kate pentru că ne va găzdui micuța noastră petrecere într-o zi atât de specială. Am lucrat la McDonald’s șase ani și am acumulat multe amintiri fericite acolo, precum și prieteni pe viață, așa că sunt încântat să petrec seara acolo cu cei dragi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: