Redactia.ro
Home » Știri » Un jandarm s-a împușcat din greșeală, iar glonțul l-a rănit și pe colegul său. Ambii au fost duși la spital de urgență

Un jandarm s-a împușcat din greșeală, iar glonțul l-a rănit și pe colegul său. Ambii au fost duși la spital de urgență

Doi jandarmi au suferit răni în urma unui incident în care unul dintre ei a tras din greșeală cu pistolul. Glonțul a trecut prin palma celui care manevra arma, iar colegul său a fost împușcat în abdomen.

Un jandarm s-a împușcat din greșeală

Cei doi jandarmi se aflau în comuna Glina, în apropierea Capitalei, în momentul în care au observat mai mulți indivizi suspectați de furt de fier vechi, după ora 23:00. Jandarmii au pornit în urmărirea suspecților și au folosit armele din dotare pentru a-i opri. Au tras mai multe focuri în aer, însă hoții au reușit să fugă.

Ulterior, cei doi jandarmi s-au întors la mașina de serviciu, iar unul dintre ei nu a reușit să își asigure corespunzător arma în momentul urcării în autospecială. Astfel, pistolul s-a descărcat accidental și i-a rănit pe amândoi. La fața locului au intervenit ambulanțe care i-au transportat de urgență la spital.

Glonțul a străpuns palma jandarmului care manevra arma și a lovit apoi în abdomen și pe celălalt jandarm.

Ambii au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale

La locul incidentului au ajuns ambulanțe care le-au acordat celor doi jandarmi primele îngrijiri medicale și i-au transportat apoi de urgență la spital.

După cum era de așteptat, toată întâmplarea va fi anchetată de către organele abilitate, iar jandarmul care a cauzat incidentul va fi tras la răspundere. Acesta va răspunde în fața Parchetului Militar București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: