Redactia.ro
Home » Monden » Un mare actor de la Hollwood a primit o veste cruntă din partea medicilor: «L-am întrebat cât timp mai am. A spus doi sau trei ani»

Un mare actor de la Hollwood a primit o veste cruntă din partea medicilor: «L-am întrebat cât timp mai am. A spus doi sau trei ani»

dolph

Dolph Lundgren, în vârstă de 65 de ani, a făcut o dezvăluire la care fanii săi nu s-ar fi așteptat niciodată. Îndrăgistul actor de orgine suedeză a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, faptul că de mai bine de șase ani se luptă cu cancerul. Actorul a oferit detalii despre modul în care a descoperit că suferă de această boală cumplită și a vorbit despre momentele de cumpănă prin care a fost nevoit să treacă.

Dolph Lundgren a fost diagnosticat cu cancer în anul 2015

Dolph Lundgren a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer încă din anul 2015 atunci când medicii i-au descoperit o tumoare malignă la rinichi. A început un tratament agresiv, dar în anul 2020 boala a recidivat, iar medicii i-au descoperit noi formațiuni canceroase în zona plămânilor, a stomacului dar și a coloanei vertebrale.

În 2021, când a sosit la Londra pentru a filma continuări ale francizelor sale „Aquaman” și „The Expendables”, au fost descoperite mai multe tumori, conform Variety. „Ne-am dat seama că a fost mult mai rău decât am crezut”, a povestit actorul. Atunci a fost momentul în care doctorul său i-a recomandat să petreacă cât mai mult timp alături de familie și și-a exprimat îngrijorarea că actorul nu va mai avea mult timp de trăit.

A început să spună lucruri de genul: «Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta». L-am întrebat: «Cât timp crezi că mai am?» Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama în vocea lui că probabil a crezut că o să trăiesc și mai puțin de atât.” , a dezvăluit actorul.

Boala este ținută sub controll, iar Dolph Lundgren este încrezător că totul va fi bine

Din fericire, Dolph nu s-a lăsat descurajat și a cerut opinia unui alt medic care i-a prescris un medicament miraculos. Astfel, în prezent, tumorile din plămânii lui au fost distruse în proporție de 90 la sută, iar actorul este încrezător în ceea ce îi rezervă viitorul.

„2022 a fost, practic, un an în care a trebuit să urmăresc aceste medicamente cum își fac treaba. În cele din urmă, lucrurile s-au redus la aproximativ 90%. Acum sunt în proces de a elimina țesutul cicatricial rămas din acele tumori”, a concluzionat Dolph Lundgren.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: