Redactia.ro
Home » Știri » Un milionar a fost găsit mort lângă București. Era nepotul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu

Un milionar a fost găsit mort lângă București. Era nepotul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu

Sursa foto: Observator.ro

Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar de la Sectorul 2 al Capitalei, Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp, chiar în apropierea Bucureștiului.

Silviu Măndescu, găsit fără suflare

Autoritățile au deschis o ancheta, din care reiese că bărbatul de 52 de ani s-ar fi spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

Acesta deținea mai multe firme, alături de soția sa, dar și centre comerciale în zona Pipera-Tunari.

Trupul afaceristului a fost găsit în dimineața de vineri, pe un câmp de lângă satul Căciulați, județul Ilfov. Cadavrul acestuia se afla în exteriorul autoturismului de teren pe care îl deținea, lângă portiera dreaptă, care era deschisă.

Acesta a fost dat dispărut încă de joi de către rudele sale care erau îngrijorate tocmai de starea emoțională în care se afla din cauza unor probleme financiare pe care le avea din cazul afacerilor pe care le demara. Acesta a fost căutat toată noaptea, dar găsit fără suflare abia în zorii zilei. 

Anchetatorii cred că este vorba despre sinucidere

Criminaliști la fața locului merg pe varianta sinuciderii omului de afaceri.

„În cursul dimineții de astăzi 24 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, a găsit un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.”, transmite IPJ Ilfov.

Ce spun apropiații

„Silviu Măndescu a fost în trecut și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu.

Bărbatul deținea Strip Mall de pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae și alte centre comerciale din nordul Capitalei, Piața Pipera.

Acesta are afaceri și în domeniul imobiliar. Deținea hotelul Anais din Thassos, Grecia, deschis relativ recent.

În plus, apropiații acestuia spun că omul de afaceri plănuia să meargă în vacanță în Miami, în iarnă”, relatează „stirileprotv.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: