Redactia.ro
Home » Știri » Un nou atac de rechin. Un bărbat a fost doborât de pe placa de paddleboard și mușcat de picior, în New York

Un nou atac de rechin. Un bărbat a fost doborât de pe placa de paddleboard și mușcat de picior, în New York

Plaja Smith Point County Beach din Long Island a fost închisă temporar pentru înot miercuri dimineață, după ce un surfer a fost mușcat de un rechin. Iată toate detaliile!

Un bărbat a fost doborât de pe placa de paddleboard și mușcat de picior, în New York

Acest atac de rechin este ultimul dintr-o serie recentă de atacuri ale rechinilor pe Long Island în această vară, inclusiv la Jones Beach și Ocean Beach. Aceasta este a doua întâlnire cu un rechin la Smith Point în ultimele 10 zile.

Surferul s-a ales cu o tăietură de 10 cm în picior în timp ce vâslea pe apă, de la ceea ce el crede că este un rechin tigru.

Ofițerii Biroului de Marină al Poliției din comitatul Suffolk au intervenit miercuri, după ce în jurul orei 7:45 a.m. în parcul Smith Point County Park  victima a suferit o tăietură de 10 cm la picior, un rechin tigru de 1,5 metri lungime fiind considerat responsabil, conform „people.com”.

El a precizat că paddleboarderul a fost dat jos de pe placă și apoi a lovit rechinul, care s-a apropiat a doua oară când un val i-a separat și a dus victima la mal.

Atacul a avut loc când niciun salvamar nu era la datorie, a declarat Bellone, care a numit incidentul „o nouă normalitate”, potrivit aceleași surse.

Victima a fost tratată la Long Island Community Hospital din Patchogue.

Rechinii atacă tot mai des

Este a doua întâlnire cu un rechin pe aceeași plajă în ultimele 10 zile și a șasea pe Long Island în această vară.

Parcul din Shirley a fost redeschis înotătorilor mai târziu în cursul după-amiezii. Executivul comitatului Suffolk, Steve Bellone, a declarat că cei care frecventează plaja ar putea avea în față o nouă normalitate.

„Rechinii-tigru sunt doar un pic mai aproape de țărm decât au fost până acum”, a spus Bellone. „Întotdeauna au fost aici, întotdeauna au fost acolo. Bineînțeles că interacționezi cu viața marină ori de câte ori ești în ocean, dar acum sunt mai aproape de țărm”, relatează aceeași sursă.

Oficialii spun că observarea rechinilor a devenit mai frecventă din cauza creșterii numărului de prăzi de pește bunker mai aproape de țărm și a temperaturilor mai ridicate ale oceanului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: