Redactia.ro
Home » Știri » Un nou cuplu la Insula Iubirii! Cine sunt cei doi îndrăgostiți care au decis să își testeze relația în emisiune

Un nou cuplu la Insula Iubirii! Cine sunt cei doi îndrăgostiți care au decis să își testeze relația în emisiune

Ultimul episod de la Insula Iubirii a adus şi un nou cuplu, gata să găsească răspunsuri la întrebările arzătoare despre relaţia lor. Lucrurile în emisiune evoluează repede și iată un nou cuplu care vrea să vadă cât de puternică e conexiunea pe care o are.

Cine e noul cuplu de la Insula Iubirii

Un nou cuplu s-a aventurat în emsiune cu scopul de a-și testa iubirea și relația. Catrinela Cursaru și Ionuț Bârlădeanu formează noul cuplu de la Insula Iubirii. Cei doi au venit în emisiune să-și testeze relația de iubire. Katy Cursaru (32 de ani), barman şi Ionuţ Bârlădeanu (45 de ani), barman, au intrat în emisiune marți să îşi pună la încercare sentimentele după o relaţie foarte puternică de aproape 6 ani.

Cine sunt Catrinela Cursaru și Ionuț Bârlădeanu. Sunt de 6 ani împreună

Cei doi sunt de profesie barmani și au multe lucruri în comun. Formează un cuplu de mai mulți ani și spun despre testul Insula Iubirii că este unul pe care nu l-au mai experimentat niciodată.

„Cred că experienţa asta ne va uni mai tare, sub nicio formă nu cred că ne va despărţi!”, a declarat Katy, înainte de a simţi impactul primelor clipe trăite pe Insula Iubirii. Ce le va rezerva cel mai dur test al fidelităţii, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi epidoade Insula Iubirii, în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

„Este un test pe care nu l-am mai întâlnit. Avem emoții”, spune Ionuț Bârlădeanu (45 ani), iubitul lui Katy.

„Nu am mai stat atât de mult despărțiți.”, spune Katy de la Insula Iubirii sezonul 6.

Sezonul 6 din Insula Iubirii, plin de provocări

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: