Redactia.ro
Home » Știri » Un nou scandal la Maternitatea din Botoșani. Familia unei gravide a agresat un medic. Spiritele s-au domolit abia după intervenția jandarmilor

Un nou scandal la Maternitatea din Botoșani. Familia unei gravide a agresat un medic. Spiritele s-au domolit abia după intervenția jandarmilor

maternitate botosani

Un nou scandal de proporții a avut loc la maternitatea din Botoșani. O doctoriță a fost agresată și amenințată de către familia unei gravide. Spiritele s-au calmat abia atunci când jandarmii au intervenit pentru a aplana situația.

Un nou scandal la Maternitatea din Botoșani. Familia unei gravide a agresat un medic. Spiritele s-au domolit abia după intervenția jandarmilor

Conform reprezentanților spitalului, astfel de incidente au loc din ce în ce mai des de când o tânără pe nume Alexandra și-a pierdut viața după ce a fost ignorate cu desăvârșire de către medici, timp de mai bine de șapte ore.

De această dată este vorba despre o femeie însărcinată din Dorohoi, în vârstă de 18 ani care a mers în cursul weekendului care a trecut la spitalul din Dorohoi pentru a naște. Ea a fost transferată la Maternitatea din Botoșani. Spiritele s-au încins chiar pe holurile maternității, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină pentru a calma familia tinerei.

„În momentul în care a ajuns medicul de pe secţie să consulte bolnava, în acelaşi timp au apărut şi aparţinătorii pacientei. Unul din aparţinători a agresat-o pe doamna doctor, solicitându-i impetuos o cezariană, spunându-i că dacă nu îi face cezariană în cel mai scurt timp îi va aplica corecţii, o va lovi”, a declarat managerul spitalului. Din fericire, doctorița a reușit să se refugieze într-o cameră și să apeleze la 112 pentru a solicita ajutor în negocierea cu familia recalcitrantă.

La 15:21 a fost un apel 112, prin care personalul medical sesiza că un aparținător al unei femei internate la maternitate face scandal. A fost aplicat un avertisment contravențional unei femei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Scandalurile sunt la ordinea zilei de când Alexandra a murit, ignorată de medici la Maternitatea din Botoșani

La fața locului au intervenit jandarmii și i-au dat un avertisment femeii care a agresat medicul, se arată în comunicatul emis de către polițiștii care au intervenit. Gravida a fost dusă într-o sală separată de operație și a adus pe lume un bebeluș sănătos, de aproximativ 3,500 de grame.

Managerul spitalului susține că astfel de evenimente au loc din ce în ce mai des de când Alexandra și-a pierdut viața după ce a implorat ore întregi ajutor, însă nimeni nu a auzit-o și nu a ajutat-o. În urma Alexandrei au rămas trei copii care vor crește fără mamă și o familie îndurerată. „În ultima perioadă este o escaladare a acestor evenimente pe toate secțiile. Nu cred că pacienții sau rudele își doresc să fie tratați de un personal medical care se simte în permanentă amenințat”, a adăugat managerului maternității.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: