Redactia.ro
Home » Știri » Un om de afaceri din România a rămas fără un deget. Hoții l-au torturat și l-au tâlhărit pentru a afla codul criptomonedelor

Un om de afaceri din România a rămas fără un deget. Hoții l-au torturat și l-au tâlhărit pentru a afla codul criptomonedelor

Ciprian Călin Pop a fost victima unei tâlhării.

Un caz cutremurător a șocat orașul Cluj-Napoca, unde Ciprian Călin Pop, patronul Gentlemen’s Bistro, a fost supus unei agresiuni violente în noaptea de 15/16 ianuarie. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, bărbatul a fost torturat și tâlhărit, iar agresorii încercau să obțină un cod secret pentru a-i sustrage criptomonedele.

Incidentul a fost adus la cunoștința autorităților în dimineața zilei de 16 ianuarie, când Ciprian Călin Pop a fost oprit de poliție în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, cu un nivel de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.”, transmite Poliția Cluj.

Ciprian Călin Pop a mărturisit că a fost victima unei tâlhării

Conform declarațiilor Poliției din Cluj, victima a raportat că a fost agresată într-o hală din apropierea orașului Cluj-Napoca, iar agresorii i-au tăiat un deget, încercând să obțină informații despre criptomonedele pe care le deținea. Este de remarcat că bărbatul nu a alertat poliția în mod imediat cu privire la agresiunea suferită.

Datorită rănilor suferite, Ciprian Călin Pop a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a primi îngrijiri medicale. În prezent, autoritățile efectuează cercetări extinse pentru a stabili cu exactitate circumstanțele atacului, identificând locația exactă și adunând probe de la camerele de supraveghere din zonă.

„În prezent, organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au adunat probe și mijloace de probă și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere video pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victimă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în contextul în care victima a relatat că i-au fost sustrase și bunuri care făceau accesul la unele investiții pe care aceasta le avea în derulare”, au mai transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Oamenii legii cercetează acest caz

Poliția din Cluj a confirmat că cercetările sunt în desfășurare sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. În plus, victima a relatat că au fost sustrase bunuri ce ar avea legătură cu investițiile pe care le desfășura.

Cazul atrage atenția asupra securității personale și a necesității unei reacții rapide din partea autorităților în fața unor astfel de incidente grave, relevând vulnerabilitățile la care pot fi expuși chiar și oamenii de afaceri respectați în comunitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: