Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist din Mehedinți a distribuit pe Facebook o poză în care apare purtând uniformă. Ce a urmat întrece orice imaginație

Un polițist din Mehedinți a distribuit pe Facebook o poză în care apare purtând uniformă. Ce a urmat întrece orice imaginație

GALERIE FOTO (3) robert popa

Un polițist din Mehedinți a postat pe pagina de Facebook o poză în uniformă. Gestul banal pe care l-a comis a dat însă naștere unei adevărate dezbateri, care nu a fost deloc pe placul superiorilor săi. Iată detaliile!

Ce a pățit un polițist din Mehedinți după ce a distribuit o poza în care apare purtând uniformă

Robert Popa lucrează la Serviciul Rutier. Are un blog personal pe Facebook și peste 14.000 de persoane care urmăresc activitatea sa din mediul online. În urmă cu două zile,el a povestit pe pagina sa de socializare cum i s-a cerut să șteargă fotografiile în care apare în uniformă.

El a primit ordin de la șeful său să șteargă fotografia în care apare purtând uniforma. Nu doar că a refuzat să se supună indicațiilor pe care le-a primit de la conducere, dar a decis și să facă publică conversația pe care a avut-o cu acesta. Internauții au observat că discuția pe care a purtat-o cu superiorul era una care conține tot felul de greșeli gramaticale din partea șefului acestuia. Internauții au felicitat gestul acestuia și au apreciat curajul de care a dat dovada.

Convorbirea dintre polițist și șeful său a făcut înconjurul rețelelor de socializare

„Șterge poza de o ai în uniformă, e un ordin!

Eram de serviciu și aveam la poveste o poză în care opream un autocar. Mă sună șeful să-mi spună că din dispoziția adjunctului inspectoratului să șterg poza de o am în uniformă. Eu, inteligent din fire, am întrebat care poză pentru că aveam una la profil și una la poveste.

Mi-a zis să șterg pozele pentru că așa a dispus adjunctul inspectoratului. Știind că nu este interzis să pozez în uniformă, i-am zis că nu șterg poza și că mă poate suna și adjunctul și nu o șterg. După câteva minute, mă sună un număr de telefon pe care nu-l aveam în agendă. Am răspuns și s-a recomandat a fi adjunctul inspectoratului. Mi-a spus că din dispoziția domnului secretar de stat să șterg poza de o am în uniformă.

⁃ Care dintre poze?, zic eu.
⁃ Poftim?
⁃ Am două, una publică la profil și una la poveste pe care o pot vedea doar prietenii, iar eu nu-mi amintesc să fiu prieten cu domnul secretar de stat pe Facebook.
⁃ Pe ambele!
⁃ Șeful meu mi-a transmis că este dispoziția dumneavoastră să șterg pozele, iar dumneavoastră îmi ziceți că este a domnului secretar de stat. Până vă edificați, să mă sune domnul secretar de stat să o șterg.
⁃ Poftim, să vă sune domnul secretar de stat pe dumneavoastră??!
⁃ Da! – zic și eu răspicat, atât de răspicat încât s-a închis apelul”, a povestit polițistul în prima postare pe care a realizat-o.

„Fiindcă am tot fost întrebat după ultima postare cine este șeful din poliție care a fracturat limba română în asemenea hal, revin acum și vă întreb dacă merită să-l facem cunoscut.

La 10.000 de reacții voi dezvălui cine este șeful!”, a anunțat Robert Popa, în urma valului de comentarii pe care l-a generat povestea pe care a făcut-o publică.

Robert Popa a devenit cunoscut la nivel național când a avut curajul să oprească în trafic un personaj influent din județul Mehedinți, suspendându-i permisul de conducere. În ciuda amenințărilor venite din partea individului, Robert Popa a decis să-l ducă în fața instanței pentru a face dreptate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: