Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un preot a fost emoționat până la lacrimi de o bătrânică. Ce a putut să îi spună femeia

Un preot a fost emoționat până la lacrimi de o bătrânică. Ce a putut să îi spună femeia

Povestea unei bătrâne a devenit virală pe rețelele sociale și a emoționat internauții până la lacrimi. Ce explicație a putut să îi dea bătrâna unui preot care a întrebat-o de ce cumpără Biblia. Explicația femeii l-a lăsat profund impresionat.

O bâtrânică a intrat într-o zi într-o librărie religioasă. Acolo ea s-a întâlnit cu un preot cu care a intrat în vorbă. Ulterior femeia i-a mărturisit preotului că ea nu este un om școlit și că nici măcar nu știe să citească. Auzind acest lucru, preotul a fost uimit și nu a înțeles de ce femeia vrea să cumpere Biblia dacă ea nu știe să citească. Explicația bătrânei l-a impresionat până la lacrimi. Aceasta i-a spus preotului că ea cumpără cartea sfântă ca dimineața să se pună în genunchi în fața icoanei și să îi spună Lui Dumnezeu că vrea să fie luminată cu tot ceea ce scrie în această carte, atât ea cât și copii, nepoții, iar mai apoi restul oamenilor. Preotul a fost profund impresionat de explicația femeii și a rămas fără cuvinte.

O bătrânică a intrat într-o librărie religioasă unde era și un preot de la care a luat binecuvântare, vrând să cumpere o biblie. Părintele a întrebat-o:

– Știi să citești, măicuță?

– Nu, a răspuns bătrâna.

– O cumperi ca s-o faci cadou copiilor sau vreunui nepot?

– Nu,nu! a răspuns bătrâna.

– Atunci ce faci cu ea dacă nu știi să citești? O pui la icoană?

– Nu,nu. – Atunci…?!?

– Părinte, o iau ca dimineața și seara să stau înaintea icoanei lui Hristos cu candela aprinsă, s-o deschid la început și să-i zic Domnului: Hristoase al meu, eu nu știu carte, însă toate câte sunt scrise pe pagina aceasta, să mi le pui întâi în inimă, apoi în minte și să mă luminezi să spun cele scrise întâi copiilor și nepoților mei, iar după aceea tuturor celor care însetează după cuvântul Tău!„, a fost dialogul dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: