Redactia.ro
Home » Știri » Un revelion la Poiana Brașov, cât o vacanță în Bali. Ce prețuri ne așteaptă

Un revelion la Poiana Brașov, cât o vacanță în Bali. Ce prețuri ne așteaptă

Un revelion la Poiana Brașov, cât o vacanță în Bali. Ce prețuri ne așteaptă. Chiar dacă suntem în stare de alertă în România, din cauza pandemiei de coronavirus, românii încearcă să își continue viața, ba chiar să își planifice petrecerea de sfârșit de an. Însă, cu banii cheltuiți pe cazarea din România, turiștii ar putea să petreacă Revelionul în destinații exotice.

Desi România înregistrează record negativ după record negativ, nu doar odată cu creșterea numărului de infectați, dar și cu numărul șomerilor, există semne de revenire, cel puțin pentru unii. Cum Revelionul bate la ușă, românii se înghesuie să își rezerve cazarea la munte, iar destinația preferată, ca deobicei, este Poiana Brașov. Astfel că, preturile ajung și la 2.000 de euro pentru doar 3 zile la munte, în condițiile în care, cu acești bani, un turist român poate alege o destinație exotică și se poate bucura de un hotel de 5 stele.

Un sejur de 3 zile la poiana Brașov, cât o vacanță de o săptămână în Bali

Ca de fiecare dată când se apropie sfârșitul de an, prețurile cazărilor la munte explodează. Acest lucru se intâmplă si din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat destul de mult industria HORECA din România. Cum pârleala se scoate pe ultima sută de metri, românii proprietari de hoteluri și pensiuni de la munte își încearcă norocul cu prețurile exorbitante pentru cazările de revelion. Astfel că, un român poate plati chiar și 2.000 de euro pentru 3 zile la Poiana Brașov, la un hotel de 4 stele, potrivit analizelor făcute Gândul.ro. În plus, cu acești bani, românii se pot bucura de o săptămână frumoasă în Bali sau chiar în Maldive, la un hotel de 5 stele, timp de 7 zile.

Chiar dacă suntem în stare de alertă în România, din cauza pandemiei de coronavirus, românii încearcă să își continue viața, ba chiar să își planifice petrecerea de sfârșit de an. Însă, cu banii cheltuiți pe cazarea din România, turiștii ar putea să petreacă Revelionul în destinații exotice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: