Redactia.ro
Home » Știri » Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar nu a mai ajuns cu ea acasă. S-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar nu a mai ajuns cu ea acasă. S-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

GALERIE FOTO (8) Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar nu a mai ajuns cu ea acasă (1)

Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar nu a mai ajuns cu ea acasă. Miercuri seara, sute de români din întreaga țară s-au înghesuit la benzinăriile din țară. Șoferii au mers de urgență la benzinării pentru a-și face plinul, după ce s-a anunțat pe rețelele de socializare că litrul de benzină și motorină va ajunge la 11 lei. Ei bine, un șofer din Tecuci s-a lăsat speriat de aceste zvonuri și a făcut rost de un container de 1.000 de litri. Acesta a mers la cea mai apropiată benzinărie și l-a umplut. Din păcate, nu a ajuns cu el acasă.

Un român a cumpărat 1.000 de litri de motorină, dar nu a mai ajuns cu ea acasă. S-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

Miercuri seara s-a produs un haos total pe străzile marilor orașe din România. Clienții en-gros ai benzinăriilor au primit notificări confomr cărora prețul combustibilului va crește cu până la 11 lei/litru. Panicați, zeci de mașini au format cozi interminabile la benzinării. Un bărbat din Tecuci s-a panicat atât de tare că prețurile benzinei și a motorinei vor crește, încât a făcut rost de un container de 1.000 de litri. Acesta a mers la cea mai apropiată benzinărie și a alimentat întreg containerul cu motorină. De asemenea, bărbatul și-a făcut și plinul la mașină. Ulterior, containerul în care transporta motoirna i s-a răsturnat pe șosea. Pompierii au intervenit de urgență cu o autospecială din cadrul Secției de Pompieri Tecuci pentru a asigurarea măsurilor de siguranță în apropierea unei benzinării.

Potrivit ISU, la efectuarea virajului la ieșirea din stație, bazinul s-a răsturnat pe șosea. Momentul a fost surprins de ceilalți participanți la trafic, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Stația peco de la care a alimentat bărbatul a fost sancționată cu 10.000 de lei. La fața locului a ajuns în cel mai scurt timp și o echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii. De asemenea, șoferul riscă o amendă considerabilă de la ISU Galați.

Haos la benzinării

Haosul s-a produs la benzinăriile din România. Ministrul Energiei a anunțat că prețul carburanților va crește în unele benzinării cu 15 bani. Speriați că războiul din Ucraina ar putea duce la scumpirea carburanților, românii au luat cu asalt benzinăriile din țară. Autoritățile încearcă să calmeze cetățenii și transmit că nu sunt motive de îngrijorare. În București, miercuri seara, unele benzinării au fost pline de mașini. Șoferi au făcut cozi interminabile de teamă că prețurile la benzină și motorina vor crește mai mult.

De asemenea, cozile s-au format și în mai multe orașe din zona Ardealului, oamenii fiind și acolo panicați. „Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris ministrul pe pagina lui de Facebook, Virgil Popescu, ministrul energiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: