Redactia.ro
Home » Știri » Un român de 39 de ani din Italia a murit după trei zile de febră: «S-a prăbușit la pământ». Trei copii vor crește fără tată

Un român de 39 de ani din Italia a murit după trei zile de febră: «S-a prăbușit la pământ». Trei copii vor crește fără tată

GALERIE FOTO (3) roman italia

Tragedie în Italia! Un bărbat de 39 de ani a murit după ce timp de trei zile a acuzat stări de rău, însă plângerile i-au fost ignorate. În urma sa au rămas trei copii care vor crește fără tată.

Un român de 39 de ani și-a pierdut viața în Italia

Cristian Petru Catană, un rezident al Minerbe, în provincia Verona, era un tată devotat al trei copii. El lucra ca sudor la IPKarting și, zilele trecute, s-a confruntat cu simptome precum stări de vomă și febră.

Cristian
Cristian era tatăl a trei copii

S-a confruntat cu febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile. La muncă, simptomele s-au agravat. A plecat acasă, incapabil să mai facă față lucrului și acolo s-a prăbușit la pământ”, a dezăluit Monica, sora îndurarată a lui Cristian.

Chiar și după eforturile disperate de resuscitare, inițial realizate de soția sa și apoi de echipa medicală care a intervenit, niciuna dintre intervenții nu a putut salva viața lui Cristian. Bărbatul și-a dat viața sub privirile neputincioase ale soției sale, care-i va crește singură pe cei trei copii ai cuplului.

Cristian
Cristian era plecat în Italia de mai bine de două decenii

Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea kartingului. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie din cauza unei senzații puternice de vărsături. Colegii săi, văzându-l așa, l-au sfătuit să meargă acasă să se odihnească. A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ. Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice. De de câteva zile, însă, avea febră și greață. A fost la medic, dar în cele din urmă aceste simptome au fost tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpurilor” , a declarat Monica, conform publicațiilor italiene.

Cine era românul care a murit în Italia. Un profesionist adevărat și un tată devotat

Cristian, originar din Târgu Mureș, a venit împreună cu toată familia în Italia, în anul 2000. Era cunoscut și respectat în comunitatea din Montagnana și era un familist convins.

El muncea din greu pentru a asigura toate cele necesare copiilor săi. „Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”, a completat sora românului decedat în Italia. Cristian era tatăl a trei copii cu vârste cuprinse între trei și 17 ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini