Redactia.ro
Home » Știri » Un român plecat la muncă în Suedia a dispărut fără urmă. Familia îl caută de zile întregi

Un român plecat la muncă în Suedia a dispărut fără urmă. Familia îl caută de zile întregi

roman disparut suedia

Un român a dispărut fără urmă în Suedia. Taradaciuc Mihai Alexandru a plecat din Botoșani în Suedia în anul 2022 pentru a-și face un trai mai bun. Obișnuia să vorbească aproape zilnic cu cei dragi, însă de câteva zile el este de negăsit, iar familia se gândește la cele mai negre scenarii, așadar a solicitat ajutorul autorităților.

Un român a dispărut fără urmă în Suedia

Botoșăneanul de 33 de ani a plecat de mai bine de un an în Suedia pentru a munci. El obișnuia să vorbească cu familia destul de des, așadar cei dragi s-au îngrijiorat atunci când acesta nu a mai răspuns la telefon. Familia a solicitat ajutorul autorităților din România pentru a putea da de urma lui Mihai Alexandru.

Semnalmentele lui Bogdan sunt; 1,72 înălțime, 70 de kilograme greutate, ochi de culoare căprui, păr șaten, față ovală, barbă și un tatuaj pe mâna dreaptă. Cine îl recunoaște, este rugat să ia legătura cu autoritățile din România, prin numărul unic de urgență 112 sau să se îndrepte spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a oferi detalii.

Autorutățile au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe bărbatul dispărut

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, se arată în Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini