Redactia.ro
Home » Știri » Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs de dat palme. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat!”

Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs de dat palme. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat!”

GALERIE FOTO (8) Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat!”

Un român s-a lăsat desfigurat în cadrul unui concurs pe care l-a câștigat, pentru suma de 5.000 de euro. Iată cum arată fața lui și ce a declarat după această victorie. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs de dat palme. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat!”

Sorin Comșa are 24 de ani și provine din Alba-Iulia. El a câștigat concursul de dat palme, organizat de RXF, promoție românească de MMA. Așa arăta înainte de competiție…

Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat!”
Foto: RFX / Facebook

Și așa arăta după competiție… Competiția a fost atât de brutală că l-a desfigurat, iar tânărul a rămas cu o jumătate de față foarte umflată. Totuși, Sorin a plecat acasă nu doar cu urme vizibile pe chip, ci și cu un cec de 5.000 de euro.

Un român s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, într-un concurs. Cum arată fața lui acum: „Nu știu dacă a meritat”
Conor McGregor și Sorin Comșa / Foto: Colaj Digi Sport @Getty Images, Facebook @RXFighting

Ulterior, la câteva zile, el a discutat live cu urmăritorii lui de pe TikTok și a spus dacă a meritat sau nu.

„Ce au spus medicii când te-au văzut?”, a fost una dintre întrebări.

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”. / „S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflat”, a mai spus Sorin Comșa.

 

„N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: