Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer beat s-a autodenunțat la poliție după ce a lovit o pasăre. Bărbatul a rămas fără permis de conducere

Un șofer beat s-a autodenunțat la poliție după ce a lovit o pasăre. Bărbatul a rămas fără permis de conducere

Un șofer beat s-a autodenunțat la poliție după ce a lovit o pasăre.

Un șofer beat s-a autodenunțat la poliție după ce a lovit o pasăre. Autoritățile din Brăila au avut parte de o situație neașteptată. Un șofer a venit la secție și a reclamat că a lovit o pasăre cu mașina. Pentru că existau pagube materiale, polițiștii au fost nevoiti să pună pe bărbat să sufle în etilotest. Ei bine, rezultatul a ieșit pozitiv, iar problemele nu s-au oprit aici.

Un șofer beat s-a autodenunțat la poliție după ce a lovit o pasăre. Bărbatul a rămas fără permis de conducere

Polițiștii din Brăila s-au confruntat cu un caz special. Un bărbat a venit la secție și a reclamat că a lovit cu mașina o pasăre, iar oamenii legii au fost nevoiți să înregistreze evenimentul, având în vedere că existau pagube materiale. Așadar, polițiștii l-au pus pe bărbat să sufle în etilotest, iar acesta a arătat că bărbatul consumase alcool. În momentul în care șoferul a ajuns la secție era băut, iar polițiștii l-au dus la spital pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

„Înainte să îl ducă la spital, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia, i-au verificat și permisul de conducere în baza de date și atunci a venit marea surpriză. Au văzut că permisul de conducere este suspendat. Practic, bărbatul s-a urcat la volan băut, cu permisul de conducere suspendat și a condus kilometri în șir pe drumul național 2B, până a lovit o pasăre. Asta l-a determinat să meargă singur la poliție și să declare incidentul”, potrivit observatornews.ro.

Brăileanul s-a ales cu dosar penal, iar cercetările s-au desfășurat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Un șofer de TIR s-a autodenunțat că a condus beat

Un șofer român de TIR s-a autodenunțat, spunându-le polițiștilor că este băut. Acesta a afișat un mesaj pe parbriz în care spunea că a consumat alcool, deși conducea. Oamenii legii au văzut mesajul și l-au tras pe dreapta pe șofer, sperând că este o glumă. Dar au vrut să îl tragă pe dreapta în orașul Jimbolia, județul Timis, iar conducătorul auto nu a oprit la semnalele lor. Un alt echipaj l-a oprit la câțiva kilometri distanță.

În vârstă de 32 de ani, șoferul a pus să sufle în etilotest, iar polițiștii au constatat că acesta nu glumea. Aparatul a arătat o alcoolemie de 0,6 mg/l alcool pur în aerul expirat. Așadar, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, aflat sub influența acoolului. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 580 de lei pentru că a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. “Prinderea unor astfel de persoane înainte să cauzeze un accident este cea mai bună prevenire pe care o putem face. Un pericol în minus pe drum poate însemna vieți salvate!”, notează Poliția Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: