Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer drogat, de 23 de ani din Iași, a lovit 15 mașini și un tramvai. „Vă iubesc pe toți”

Un șofer drogat, de 23 de ani din Iași, a lovit 15 mașini și un tramvai. „Vă iubesc pe toți”

Un incident parcă rupt din filmele de acțiune s-a petrecut astăzi la Iași. Un șofer în vârstă de doar 23 de ani a lovit 15 mașini și un tramvai în timp ce conducea sub influența stupefiantelor.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a produs un accident rar întâlnit, iar mai apoi, ca totul să fie parcă rupt din filme, acesta a abandonat mașina și a fugit unde a văzut cu ochii. Spre norocul autorităților, proprietarul unui autoturism avariat l-a urmărit, l-a prins și l-a predat poliţiştilor.

Incidentul s-a petrecut în zona gării din Iași, șoferul lovind nu mai puţin de 15 maşini și un tramvai. Martorii de la fața locului au declarat că l-au văzut pe tânăr conducând cu capul scos pe geam deoarece acesta avea parbrizul mașinii complet spart.

Conform datelor furnizate de IPJ Iași, a fost chemată o ambulanță, dar și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale la secția de poliție unde a fost transportat, deoarece bărbatul era agitat și a spus că îi este rău. Mascații l-au preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru o expertiză.

În urma testului de alcoolemie rezultatul a fost negativ. Polițiștii l-au suspectat că o posibilă cauză a gestului tânărului ar fi consumul de stupefiante, așa că l-au dus la Insitutul de Medicină Legală Iaşi unde s-a constatat că bărbatul consumase substanțe interzise.

În mediul online au apărut filmări cu acțiunea de transportare a tânărului. pe imagini se vede cum acesta este încătușat și urcat în dubă de către mascați. Reacția tânărului a șocat pe toată lumea deoarece acesta râdea de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, ba mai mult singura declarație pe care acesta a făcut-o a fost „Vă iubesc pe toți„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: