Redactia.ro
Home » Știri » Un suspect de 17 ani a fost reținut în cazul pădurarului ucis într-o pădure din Iași

Un suspect de 17 ani a fost reținut în cazul pădurarului ucis într-o pădure din Iași

Un suspect de 17 ani a fost reținut în cazul pădurarului ucis într-o pădure din Iași

Un suspect de 17 ani a fost reținut în cazul pădurarului ucis.  Un tânăr de 17 ani a fost reținut în dosarul pădurarului ucis în localitatea ieșeană Sirețel. Trupul neînsuflețit al pădurarului a fost găsit pe 12 septembrie într-o pădure din Sirețel.

Un suspect de 17 ani a fost reținut în cazul pădurarului ucis într-o pădure din Iași

A fost arestat un prim suspect în cazul pădurarului ucis cu bestialitate din Iași. Judecătorii au admins cererea întreprinsă de Procurori pntru arestarea preventivă a tânărului sub acuzațiile de tentativă de tâlhărie calificată și omor calificat. Suspectul în vârstă de 17 ani se pare că s-a dus în data de 12 septembrie în pădurea Todosoaia pentru a fura lemne unde a fost surprins de pădurar.

Tânărul de 17 ani l-a lovit de patru ori pe pădurarul cu o secure în zona capului, provocându-i așadar decesul.

În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei„, spun procurorii de Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Suspectul avea discernământ în momentul comiterii crimei

Potrivit prim procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, tânărul a fost supus unei expertize psihologice, iar rezultatul a arătat că acesta avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Angajat al Ocolului Silvic Pașcani, pădurarul Răducu G., a fost găsit mort pe 12 septembrie într-o pădure de pe raza Districtului V Hărmănești. Romsilva a anunțat că în apropierea locului unde a fost găsit pădurarul mort, au fost identificați patru arbori cu început de tăiere și un altul tăiat și abandonat.

Răducu G. în vârstă de 50 de ani, era angajat al Direcției Silvice Iași din cadrul Regieei Naționale a Pădurilor-Romsilva din anul 1999 și era necăsătorit.

Citeste si:Vești excelente pentru elevi! Numărul de ore de la ciclurile primar și gimnazial vor scădea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini