Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste. A lăsat un bilet de adio: ”Peste câteva minute n-o să mai fiu”

Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste. A lăsat un bilet de adio: ”Peste câteva minute n-o să mai fiu”

GALERIE FOTO (3)

Un tânăr de 22 de ani şi-a pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragoste. Tragedia a avut loc marți seara, în localitatea clujeană Luna. Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris pe Facebook un mesaj de adio către iubita lui.

Cum s-a întâmplat totul

Bărbat s-a spânzurat chiar în curtea casei iubitei lui. Acesta a lăsat un mesaj cutremurător pe Facebook, înainte de a-și pune capăt zilelor. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Te iubesc! Peste câteva minute n-o să mai fiu. Să știi că te iubesc și îmi pare rău pentru ce ţi-am făcut până acum. Rămas bun la toți ai mei dragi. Nu mai pot să sufăr aşa”, a fost mesajul postat de tânăr, pe Facebook.

Familia și prietenii tânărului sunt devastați de pierdere acestuia. Aceștia au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina lui de Facebook.

– Nu am cuvinte, Dumnezeu sa îți odihneasca sufletul ! Condoleanțe și putere familiei.

– Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul!Condoleante familiei

– Condoleanțe familiei! Dumnezeu sa te odihnească în pace Nanule! Ne vei lispii la toți!

– Drum lin, prieten drag Îmi pare nespus de rău. Ai fost un prieten în care mă puteam baza și mă făceai mereu să trec peste toate. Ai fost un prieten adevărat, Dumnezeu să te odihnească în pace nu te voi uita niciodată.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro