Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr militar din Dâmbovița s-a sinucis. Suferea de depresie după ce ambii părinți i-au murit: „Era numai trist, numai trist”

Un tânăr militar din Dâmbovița s-a sinucis. Suferea de depresie după ce ambii părinți i-au murit: „Era numai trist, numai trist”

Un tânăr militar din Dâmbovița s-a sinucis. Suferea de depresie după ce ambii părinți i-au murit

Un tânăr militar din Dâmbovița s-ar fi sinucis. Suferea de depresie, se pare, după ce ambii părinți i-au murit într-un timp scurt. Iată detalii despre ce se știe în momentul de față.

Un tânăr militar din Dâmbovița s-a sinucis. Suferea de depresie după ce ambii părinți i-au murit. Vecină: „Era numai trist, numai trist”

Militarul mort avea 41 de ani. Provenea din localitatea Dobra, județul Dâmbovița, și locuia împreună cu iubita lui. Tânărul a fost găsit fără viață în casă de către o apropiată, spânzurat, fapt care îi face pe anchetatori să creadă că s-a sinucis.

Părinții militarului au murit amândoi, în ultimii doi. Cunoscuții lui spun că după dispariția părinților intrase în depresie. Totodată, avea și probleme financiare, iar războiul cu Ucraina îl măcina și s-a temut că ar fi putut izbucni și în România.

Din cauza la părinţi, probabil. A ţinut foarte mult la părinţii lui, că a fost unul singur”, a spus o vecină de-ale victimei, potrivit Pro TV.

„Se văita şi el, zice, ce o să facem, îi era frică că se face război, că pe noi ne iau primii. Era numai trist, numai trist”, a spus o altă vecină, potrivit sursei.

El era angajat al unei unităţi militare din Târgovişte. Trecuse de toate testările psihologice şi nu s-a plâns că ar avea probleme ori nevoie de ajutor, a mai relatat Pro TV.

Deși nu era în timpul muncii atunci când și-a luat viața, o comisie constituită la nivelul unității militare va cerceta, de asemenea, circumstanțele în care s-a produs o asemenea tragedie, potrivit sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: