Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr sportiv și-a pierdut viața. Tragedia s-a petrecut în fața colegilor săi

Un tânăr sportiv și-a pierdut viața. Tragedia s-a petrecut în fața colegilor săi

tânăr sportiv

Tragedie la Oradea! Un tânăr sportiv și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viață. Bărbatul lasă în urmă o soție tânără și un copil de doar un an.

Un tânăr sportiv și-a pierdut viața

Momente dificile pentru familia lui Piski Arnold Lajos (28). Bărbatul, care era un cunoscut antrenor fitness în Oradea și fost campion la karate, a căzut secerat în timpul unui antrenament. Tragedia s-a petrecut chiar în sala de fitness unde lucra ca antrenor, sub privirile celor care îi erau colegi.

Echipajul medical sosit de urgență la fața locului n-au mai putut face nimic pentru el pentru a-i salva viața. Medicii i-au declarat decesul, iar trupul său neînsuflețit va fi supus unei autopsii pentru a se decide cauza morții. Potrivit apropiaților, bărbatul nu avea probleme de sănătate și avea un stil de viață sănătos. Tânărul era căsătorit și avea o fetiță de doar un an.

Piski era multiplu campion

Bărbatul ar fi fost multiplu campion național la karate. După ce și-a încheiat cariera în karate, bărbatul s-a îndreptat spre body-building. „Nu îmi vine să cred că vorbim de Lali la timpul trecut. Un om de nota 10 și un sportiv de mare ținută, multiplu campion național la karate, cu medalii la competițiile europene și mondiale. Este o durere imensă în sufletele noastre: La noi în club a activat vreo zece ani, până la nivel de under 21. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat antrenorul de karate Ioan Vaida, care a lucrat cu „Lali” la clubul Shogunul Oradea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini