Redactia.ro
Home » Monden » Un taximetrist și-a ameninţat clienţii din cauza ciubucului prea mic. Cum au intervenit autoritățile 

Un taximetrist și-a ameninţat clienţii din cauza ciubucului prea mic. Cum au intervenit autoritățile 

Un șofer de taxi din Brașov și-a amenințat clienții din cauza ciubucului prea mic. Acesta i-a speriat de moarte pe cei care se urcau în mașina lui. Iată cum au intervenit autoritățile!

Un taximetrist și-a ameninţat clienţii din cauza ciubucului prea mic

Un taximetrist, în vârstă de 52 de ani, a ameninţat cu moartea trei clienţi din cauza ciubucului prea mic, primit la finalul cursei. În urma unei curse de mai puțin de un kilometru, aceștia au lăsat un ciubuc în valoare de doi lei. Pe lângă suma primită, taximetristul le-a mai cerut doi lei clienților săi.

Polițiștii din Brașov au deschis dosar penal

„Nemulţumit de banii primiţi, omul ar fi plecat cu maşina cu tot cu bunurile pasagerilor după ce i-a ameninţat cu moartea”, potrivit unui pasager, relatează Antena 3. Cei trei au reușit în final să-și recupereze bunurile:

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 30 iulie 2022, în urma efectuării unei curse cu un mijloc de transport public de persoane, în regim taxi, unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, referitoare la prețul final al cursei, i-ar fi fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, de către conducătorul mijlocului de transport public de persoane, în regim taxi.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, in rem, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “purtare abuzivă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis Inspectoratul Poliției Județene Braşov, potrivit brasov.net.

 

Sursa foto: Antena 3
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: