Redactia.ro
Home » Știri » Unde a fost văzută ultima dată Sara Melinda, fata de 13 ani dispărută din Sighetu Marmației? Camerele stradale au surprins-o FOTO

Unde a fost văzută ultima dată Sara Melinda, fata de 13 ani dispărută din Sighetu Marmației? Camerele stradale au surprins-o FOTO

GALERIE FOTO (4) Ce a făcut prima oară Sara Melinda când a fost găsită de polițiști? Gestul care răstoarnă ancheta

O familie din Sighetu Marmației trăiește clipe de groază după ce Sara Melinda, o copilă de 13 ani, a plecat de acasă. Adolescenta e de negăsit de mai bine de două zile, iar autoritățile au trimis deja RO-Alert pentru a-i ruga pe cetățeni să ajute în găsirea ei.

Unde a fost văzută ultima dată Sara Melinda

Părinții unei fete de 13 ani sunt disperați după ce aceasta a plecat voluntar de acasă, marți, și nu s-a mai întors. Camerele de supraveghere stradală, amplasate în fața blocului și în intersecția imediat următoare, au surprins-o pe tânără în timp ce se deplasa spre o destinație necunoscută. La momentul respectiv, tânăra purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.

Zeci de grăniceri și localnici o caută disperați pe Sara Melinda. Autoritățile au ridicat chiar și dronele în pădurile de lângă oraș, în speranța că-i vor da de urmă tinerei. Din păcate, până la acest moment, fata e de negăsit. Presate de timpul scurs, autoritățile au emis un RO-ALERT, în speranța că cei care au văzut-o sau cei care o vor întâlni pe tânără, vor anunța autoritățile competente.

S-a emis un RO-ALERT pentru a o găsi pe Sara Melinda

Când a plecat de acasă

Potrivit comunicatului emis de Poliție, tânăra a plecat de acasă pe 7 noiembrie, în jurul orei 10:00-12:00. ”Ieri, 07 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani, din Sighetu Marmației – MOIȘ SARA MELINDA – cu privire la faptul că, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalment: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

Îmbrăcăminte: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.
Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: