Redactia.ro
Home » Știri » Unde găsești cele mai bune ceainării din București

Unde găsești cele mai bune ceainării din București

Bucureștiul e recunoscut pentru locurile frumoase în care te poți relaxa și unde poți savura cele mai bune preparate sau băuturi. Ceainăriile sunt unele dintre localurile căutate atât de bucureșteni, cât și de turiști. Iată care sunt cele mai bune ceainării din Capitală.

Cele mai bune ceainării din București

În Capitală sunt multe localurile unde poți savura cele mai gustoase preparate și ceaiuri. Există ceainării cu sute de sortimente de ceai unde să-ți petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Cel mai bun ceai alături de cei dragi în cele mai frumoase ceainării

Bohemia Tea House este un loc ideal pentru relaxare alături de prieteni. Aici puteți bea unul dintre cele mai bune ceaiuri calde, aromate. Tot aici găsiți mai multe jocuri de societate antrenante.

Prețurile preparatelor disponibile în meniu sunt accesibile, fiecare client având posibilitatea de a alege dintr-o paletă largă de ceaiuri albe, negre, verzi și fructate, dar și gustări reci și calde, băuturi alcoolice, prăjituri, și multe altele.

Servirea se face cu ajutorul unui dispozitiv, care odată apăsat, atenționează unul dintre chelneri. În acest fel, nu trebuie să tot faci semne după chelneri, dar mai ales, nu îi deranjezi pe cei din jur, deoarece punctul forte al acestei ceainării este liniștea.

Adresă: Strada Poiana Narciselor numărul 1, București, peste drum de Universitatea Națională de Muzică.

Program: Zilnic, între orele 12.00 și 23.00.

Ceainăria Infinitea este un loc de poveste în București. La Infinitea poți servi deserturi, diverse băuturi, și bineînțeles, ceaiuri. Prețul unui ceai este de aproximativ 16 lei, dar trebui să ții cont de faptul că ceștile sunt generoase, iar sortimentele disponibile în meniu sunt inedite, deoarece nu se găsesc în orice ceainărie. Cât despre gustări, prăjiturile costă în jur de 20 de lei. Poți alege dintre mousse de ciocolată, carrot cake, ori chiar cheesecake răcoritor.

Adresă: Strada Doctor Grigore Romniceanu, numărul 7, etajul 1, în zona Cotroceni.

Program: De luni până vineri de la 14.00 la 23.00, iar în weekend, programul începe cu 2 ore mai devreme.

Ceainăria Rendez-Vous este locul ideal pentru o întâlnire romatică, fie că o alegi pe cea de pe strada Edgar Quinet sau pe cea de pe strada Floreasca, vei avea parte de liniște și savoarea aromelor deosebite de ceai.

Ceainăria are două locații în București: Rendez-Vous Floreasca: Calea Floreasca 102 și Rendez-Vous Universitate: Edgar Quinet 8-10.

O cană de ceai, o porție de sănătate

Consumul de ceaiuri este recomandat mai ales pentru faptul că aduce beneficii și menține sănătatea corpului. Printre cele mai importante avantaje și beneficii ale consumului de ceai, se numără:

1. Reducerea riscurilor de îmbolnavire cardiacă, protejand împotriva cheagurilor de sânge, care se formeaza datorita nivelului ridicat de colesterol în organism;

2. Întărirea sistemului imunitar, ajutand organismul sa lupte mai bine impotriva infectiilor;

3. Îmbunătatirea functionarii metabolismului, ajutand la arderea mai rapida a caloriilor si imbunatatind digestia;

4. Conținutul ridicat de antioxidanti, care mentin corpul tanar, previne imbatranirea si protejeaza organismul de efectele poluarii;

5. Conținutul de cofeină, care ofera un plus de energie persoanelor cu un stil de viata foarte activ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: