Redactia.ro
Home » Monden » Unde își vor petrecere vacanța de vară Familia Regală. Kate și William au un loc preferat

Unde își vor petrecere vacanța de vară Familia Regală. Kate și William au un loc preferat

GALERIE FOTO (7) Unde își vor petrecere vacanța de vară Familia Regală.

Unde își vor petrecere vacanța de vară Familia Regală. Membrii familiei regale sunt pasionați de Scoția, iar în fiecare vară merg acolo. Regina petrece câteva luni în Scoția în fiecare vară, in timp ce alți membri tind să facă la un moment dat, o excursie in nord pentru a se bucura de priveliștea minunată.

Unde își vor petrecere vacanța de vară Familia Regală. Kate și William au un loc preferat

Membrii Familiei regale își petrec vacanțele de vară în Scoția. În timp ce Regina Elisabeta preferă să stea câteva luni în Scoția, ceilalți membrii fac o excursie în nord pentru a aprecia frumusețile naturii. Există atât reședinte private, cât și Crown Estate în Scotia, dar Balmoral este cel care deține un loc cu totul special.

Regina a moștenit moșiile Balmore și Sandringham ca monarh și își petrece fiecare vară la Castelul Balmoral. În anii trecuti, Regina mergea intotdeauna cu Printul Phillip. Membrii familiei o vizitează pe suverană in timp ce aceasta se afla in resedinta. Balmoral a intrat pentru prima data in posesia familiei Regale în 1852, când a fost cumpărat de stră-străbunica reginei. Balmoral este situat in orașul Aberdeenshire și este inconjurat de un peisaj rural intins si ofera locuri ample de pescuit datorita apropierii sale de raul Dee.

Birkhall este reședinta scotiana privata a Printului Charles și a Camillei, ducesa de Cornwall și este situată pe Balmoral Estate. În trecut a apartinut Reginei Mamă, care a numit proprietarea „casa mică”. Charles si sotia sa se bucură de pescuit in perioada de vacanta și fac drumetii in timp ce locuiesc la Birkhall.

Tam-na-Ghar este vizitat în ultimii ani de către Printul William și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Se crede că William a primit o trei dormitoare pe mosia Balmoral, cand regina-mama a murit. Kate și William și-au dus acolo cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte și Printul Louis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: