Redactia.ro
Home » Monden » Unde o mai puteți vedea pe Raluca Arvat, după ce a părăsit trustul PRO TV. Care a fost motivul pentru care a renunțat la cariera de 20 de ani în știri sportive

Unde o mai puteți vedea pe Raluca Arvat, după ce a părăsit trustul PRO TV. Care a fost motivul pentru care a renunțat la cariera de 20 de ani în știri sportive

Raluca Arvat a lucrat ani de zile, mai exact 20, în cadrul trustului PRO TV, pe postul de prezentatoare de știri sportive. Aceasta s-a bucurat de validitate din partea publicului, devenind rapid îndrăgită de către aceștia.

În anul 2015, a luat decizia de a se retrage de la pupitrul televiziunii. Iată cu ce se ocupă aceasta acum și de ce a luat această decizie!

Care a fost motivul pentru care Raluca Arvat a renunțat la cariera de 20 de ani de la PRO TV

Raluca Arvat a animat telespectatorii PRO TV cu prezența sa, până în anul 2015 când a luat decizia să se retragă pentru binele familiei sale. Aceasta a recunoscut public că are nevoie de o pauză pentru a se implica în creșterea copilului său, Tudor. Prezentatoarea a afirmat atunci:

,,Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață.”, a precizat aceasta.

Aceasta a explicat că mereu și-a dorit mai multă discreție:

,,Eu am preferat întotdeauna să am o viață  discretă. Eu  îmi  trăiesc  viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă. ”, a declarat fosta prezentatoare de la Pro Tv, potrivit „bzi.ro”.

Unde o mai puteți vedea pe Raluca Arvat

În anul 2017, Raluca Arvat a semnat un nou contract profesional cu trustul TVR, acceptând postul de prezentator al știrilor pe postul TVR2. Aceasta a decis să prezinte jurnalul de știri generalist, în cadrul principalului jurnal de știri.

Poate nu o mai recunoști, dar este în formă maximă!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: