Redactia.ro
Home » Știri » Unde poţi să te angajezi în România ca să câştigi 4.000 euro pe lună. Sunt 5 posturi dispnibile, grăbeşte-te să prinzi unul!

Unde poţi să te angajezi în România ca să câştigi 4.000 euro pe lună. Sunt 5 posturi dispnibile, grăbeşte-te să prinzi unul!

bani

Salariul de 4.000 euro pe lună există în România şi se oferă la stat. Casa Națională de Asigurări de Sănătate a revenit cu un nou anunț de angajare.

Se caută specialişti IT pentru Direcția Tehnologia Informației.

Posturile sunt scoase la concurs

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a postat un mesaj prin care anunță scoaterea la concurs cinci posturi contractuale de specialiști IT.

Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240. Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!”, este anunțul CNAS publicat pe Facebook.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti?

Pentru a fi eligibil la angajare, un candidat trebuie să îndeplinească mai multe criterii:

  • să fie specializat hardware,
  • cuniştinţe în rețele,
  • specializare în dezvoltare software sau baze de date.

Alfel, şi Casa Județeană de Pensii Olt este instituția care are nevoie în următoarea perioadă de cinci angajați pentru a duce la bun sfârșit evaluarea dosarelor în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii.

Contractul este pe perioadă determinată, cei care vor fi admiși urmând să fie încadrați mai puțin de un an, până la 31 august 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: