Redactia.ro
Home » Știri » Unde se ducea polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa? În ce misiune era omul legii

Unde se ducea polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa? În ce misiune era omul legii

Unde se ducea polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa

Au apărut noi detalii în cazul accidentului mortal provocat de agentul de poliție! Ministrul de Interne a fost cel care a făcut declarații despre misiunea în care se afla agentul de poliție, precizând că nu era vorba, într-adevăr, de una de urgență. Așadar, unde se îndrepta acesta în ziua fatidică?

Unde se ducea polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa

Potrivit informațiilor din prezent, agentul de poliție era, într-adevăr, într-o misiune în momentul în care a produs accidentul mortal. Acesta se îndrepta spre locuința unei persoane pentru o verificare, la solicitarea structurii de evidență a populației. Misiunea nu era, însă, una de urgență. „Poliţistul se afla în exercitarea atribuţiilor de seriviciu, misiuni poliţieneşti. Era la solicitarea structurii de evidenţă a populaţiei, mai exact verifica la domiciliu anumite persoane. Nu executa misiune cu caracter de urgenţă. Legea este foarte clară. Tot ce înseamnă condiţii de tip prioritar are obligaţia cel care conduce o maşina a Poliţiei să circule cu prudenţă şi este scutit doar pe partea contravenţională, nu doar pe partea penală”, a declarat Lucian Bode, potrivit Antena 3.

Care era viteza cu care circula agentul de poliție

Potrivit primelor informații, polițistul mergea cu o viteză de 80 km/h. Acest lucru a fost confirmat și de imagini surprinse de o cameră de supraveghere. Important de precizat e și că, la momentul producerii accidentului, mașina avea semnalele luminoase pornite, dar nu și cele acustice.

Șeful Poliției Capitale a anunțat că polițistul se află momentan sub control judiciar și că nu va mai putea face muncă pe teren pe durata anchetei. Ulterior, organele competente vor decide ce se va întâmpla cu acesta.

De asemenea, ministrul de interne a dat asigurări că va face verificări în legătură cu modul de selecție a angajaților din sursă externă, dat fiind faptul că aceasta a fost modalitatea prin care agentul de poliție a intrat în cadrul MAI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: