Redactia.ro
Home » Știri » Unde și-a ascuns Vladimir Putin familia. Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor nu s-ar afla în Rusia, cum s-a crezut

Unde și-a ascuns Vladimir Putin familia. Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor nu s-ar afla în Rusia, cum s-a crezut

S-a scris că Vladimir Putin și-a ascuns întreaga familie într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare totuși, că adevărul nu este acesta. Alina Kabaeva și copiii ei cu președintele Rusiei ar fi părăsit Rusia.

Vladimir Putin și-ar fi ascuns foarte bine familia după ce trupele sale au invadat Ucraina. De teama rivalilor și chiar a poporului rus, care protestează încă de la declanșarea războiului, Alina Kabaeva și copiii săi ar fi fost scoși din Rusia.

Unde și-a ascuns Vladimir Putin familia. Alina Kabaeva și cei patru copii ai lor. Locul nu este în Rusia

Destinația aleasă a fost una extrem de sigură, fiind vorba de Țara Cantoanelor, așa cum mai este cunoscută Elveția.

”În timp ce Putin ia cu asalt Ucraina, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six, potrivit Știrile Pro Tv.

De multă vreme, tabloidele din toată lumea că Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea o relaţie secretă cu gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani.

Cu toate acestea, nici fostă campioană olimpică, nici liderul de la Kremlin nu au confirmat informația vreodată.

Deși a fost întrebat de jurnaliști despre viața personală, președintele Putin nu s-a arătat niciodată deschis la dezvăluiri pe acest subiect.

“Poate cândva voi putea să vă satisfac curiozitatea. Sincer, nu ştiu cum aceasta ar influenţa cursul de schimb valutar sau preţul la petrol”, este răspunsul dat de Vladimir Putin, în cadrul unei declarații din 2016, la o întrebare legată de viața sa.

Vladimir Putin și Alina Kabaeva ar avea patru copii – două fiice de șapte ani, născute în Elveția, lângă Lugano și doi băieți, dezvăluie tot Page Six.

”Alina şi Putin au doi băieți şi fete gemene, care s-au născut în Elveţia. Toţi copiii au paşapoarte elveţiene şi îmi imaginez că şi ea are”, a mai spus aceeași sursă pentru Page Six.

Anterior, presa internațională a scris că Vladimir Putin și-ar fi adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai. Ar fi fost vorba de un adevărat oraș subteran, construit de cei de la Gazprom. Locul ar fi dotat cu tehnologie de ultimă generație, potrivit unor dezvăluiri făcute de un fost profesor rus, care a mărturisit că liderul de la Kremlin suferă de o boală gravă.

Cum s-ar fi cunoscut Putin și Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin şi Alina Kabaeva s-ar fi cunoscut la începutul anilor 2000, în perioada în care specialista în gimnastică ritmică, de origine uzbekă, frecventa podiumurile News.ro.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2000, cu aur patru ani mai târziu, la Atena, de două ori campioană a lumii, de cinci ori campioană a Europei, Alina Kabaeva, supranumită ”cea mai suplă femeie din Rusia”, l-ar fi cucerit atunci pe judoka, la rândul său tatăl a două fete.

Însă cu excepţia unor dineuri de gală, cei doi nu apar niciodată împreună în public.

Putin a avut o replică dură pentru cei care l-au întrebat despre presupusa relaţie cu Alina Kabaeva.

Vladimir Putin, despre relația cu Alina Kabaeva

Iar în 2008, un ziar a fost închis după ce a publicat informația că Putin ar fi divorțat ca să se poată căsători cu Alina Kabaeva. Atunci, liderul de la Kremlin a dezminţit public zvonurile, precizând că „nu există nici un cuvânt adevărat”.

„Există o viaţă privată în care nimeni nu se poate amesteca. Am avut întotdeauna un sentiment negativ faţă de cei care, cu nasul plin de muci şi cu fantasmele lor erotice, se amestecă în viaţa altora”, a mai comentat atunci Vladimir Putin.

Despre viața preşedintelui rus Vladimir Putin se ştie că între 1983-2013 a fost căsătorit cu Liudmila Şkrebneva cu care are două fiice: Maria (1985) şi Katerina (1986), potrivit Agerpres.
Însă se pare că fetele lui Vladimir Putin folosesc alte nume, în prezent, adică Voronţova şi Tihonova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: